Mikortól lehet a babát bölcsődébe vinni?
Én írtam a 6 hetes kort. Én is dolgoztam nem is olyan régen bölcsiben, nem a kisujjamból szoptam a 6 hetet. És nem véletlenül írtam az, hogy bölcsi függő, hogy hogyan van rá kapacitás.
Nálunk a legfiatalabb akivel találkoztam az 2,5 hónapos volt. De itt van mini csoport is, a másfél éven aluliaknak, nyilván alacsonyabb létszámmal.
komolyan nem értem az előző regisztrációm során feltettem ezt a kérdés kicsit másként és képzeljétek annyira támadtak minthogy bárkinek bármi köze lenne hozzá annyira kiborítottak hogy nincsenek arra tekintettel hogy kinek mit írnak itt olyan normális válaszokat kaptam de nyilván észre vettétek hogy nem is írtam bunkó stílusba
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Hű, a másik kérdésnél olvastam, hogy diplomát szeretnél, akartam is mondani, hogy akkor meg fog gyűlni a bajod a helyesírással :)
De látom műkörmös "diplomát" akarsz, úgyhogy megnyugodtam :)
hát az elehet hogy nem használok vesszőt vagy ilyesmit,de a gépelésemmel nincs probléma!
Én mikor ideges vagyok sajnos nem azt nézem hogy mit írok ráadásul van elég problémám !!!
Amúgy is a kérdésemre kellene civilizált emberek módjára válaszolniuk , nem belém kötni !
érdekes hogy itt az emberek kulturáltan tudnak válaszolni,
az előző kérdésemre meg olyan bunkón mint ha bármi közük lenne hogy mit kezdek az életemmel nyilván nem veszem azt sértésnek , kedves utolsó mivel nem úgy válaszoltál ahogy az előzőben a többiek és ezt köszönöm neked !! És az ilyen emberek megérdemlik hogy tiszteljék , és nyilván igyekszem úgy viszonyulni .
Ha szép jövőt akarsz neki biztosítani, akkor maradj vele otthon legalább két éves koráig. A gyereknek anya kell és törődés, nem anyagi javak. Megértem, ha muszáj és azt is, hogy nincs miből, de érdemes kibírni zsíros kenyéren is, mert ez a legszebb időszak, soha nem tér vissza. Miért kötődjön a gyerek jobban idegenekhez? Ilyen helyzetekből lesznek a felnőtt pánikbetegek. Legalább azt várd meg, míg lezárul a szeparációs szorongás. A legjobb indulattal mondom, ha jó jövőt szeretnél neki, valahogy másképp oldd meg.
Nagyon szép élményekről, pillanatokról maradsz le, ráadásul szegénybe benne is marad, hogy hol volt anya, amikor.....nem kívánom neked, hogy ezt vágja majd hozzád serdülő korában.
Én nem csinálnám de te tudod. Az én anyám éjjel dolgozott, hogy napközben velünk legyen és 3-an vagyunk tesók...anya helyett egy aszalt szilvát kaptunk de legalább velünk volt,és ezt mai napig értékeljük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!