Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól lehet a babát bölcsőd...

Mizuzizu92 kérdése:

Mikortól lehet a babát bölcsődébe vinni?

Figyelt kérdés
minél előbb szeretnék vissza menni dolgozni a párom anyukájára nem szeretném bízni mert nincs már türelme egy kicsihez sulba fogok járni hétvégente addig apucié a baba 1 évig oklevelek meg ilyenek miatt de szeretnék műkörmös diplomát amihez kérik a szakmai tapasztalatot gyeden leszek de lefogok mondani és gyesre megyek a baba augusztus ba fog meg születni szeretnénk a babának szép jövőt biztosítani kérlek hogy a rossz véleményektől kíméljetek
2012. máj. 12. 15:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én írtam a 6 hetes kort. Én is dolgoztam nem is olyan régen bölcsiben, nem a kisujjamból szoptam a 6 hetet. És nem véletlenül írtam az, hogy bölcsi függő, hogy hogyan van rá kapacitás.

Nálunk a legfiatalabb akivel találkoztam az 2,5 hónapos volt. De itt van mini csoport is, a másfél éven aluliaknak, nyilván alacsonyabb létszámmal.

2012. máj. 12. 18:16
 12/19 anonim ***** válasza:
Jó.Mire fel vagy ingerült utolsó?
2012. máj. 12. 18:37
 13/19 A kérdező kommentje:
nem értem nem szándékozom kétségbe vonni senkinek a véleményét nyilván más bölcsőde más szokás azért kérdezem mert nem igazán tudom az ilyeneket de a legtöbb bölcsődébe hasonlóan zajlanak ezek a dolgok nekem senkim nem volt bölcsibe és nem értek hozzá
2012. máj. 12. 21:58
 14/19 A kérdező kommentje:

komolyan nem értem az előző regisztrációm során feltettem ezt a kérdés kicsit másként és képzeljétek annyira támadtak minthogy bárkinek bármi köze lenne hozzá annyira kiborítottak hogy nincsenek arra tekintettel hogy kinek mit írnak itt olyan normális válaszokat kaptam de nyilván észre vettétek hogy nem is írtam bunkó stílusba

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2012. máj. 12. 22:32
 15/19 anonim ***** válasza:

Hű, a másik kérdésnél olvastam, hogy diplomát szeretnél, akartam is mondani, hogy akkor meg fog gyűlni a bajod a helyesírással :)

De látom műkörmös "diplomát" akarsz, úgyhogy megnyugodtam :)

2012. máj. 13. 01:21
 16/19 A kérdező kommentje:
különben jó a helyesírásom.De ha az embert fel felhúzzák nyilván nem azzal foglalkozik hogy ír ! a helyesírásommal itt sincs gond csak a írásvégi jelekkel nem nagyon foglalkozom :D
2012. máj. 13. 10:17
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs, tényleg nem bántásként, hanem inkább segítségképpen jegyzem meg, hogy a helyesírásoddal tényleg problémák vannak. Lehet, hogy te jónak érzed, de akkor sem az. Én akkor is ugyanúgy írok, ha ideges vagyok, vagy gyorsan gépelek. Néha elütök 1-1 betűt, vagy kihagyok a sietség miatt, de a helyesírást nem tévesztem el, mert az belém "ivódott". A legnagyobb probléma szerintem, hogy nem használsz központozást, tagolást, az egész mondanivalódat egybe írod, semmi vessző, pont, nagybetű stb. Ez pedig egyrészről iszonyú primitív és gügye képet ad rólad, másrészről nehezen értelmezhető az írásod. Én személy szerint nem csodálom, hogy kikezdtek.
2012. máj. 14. 14:04
 18/19 A kérdező kommentje:

hát az elehet hogy nem használok vesszőt vagy ilyesmit,de a gépelésemmel nincs probléma!

Én mikor ideges vagyok sajnos nem azt nézem hogy mit írok ráadásul van elég problémám !!!

Amúgy is a kérdésemre kellene civilizált emberek módjára válaszolniuk , nem belém kötni !

érdekes hogy itt az emberek kulturáltan tudnak válaszolni,

az előző kérdésemre meg olyan bunkón mint ha bármi közük lenne hogy mit kezdek az életemmel nyilván nem veszem azt sértésnek , kedves utolsó mivel nem úgy válaszoltál ahogy az előzőben a többiek és ezt köszönöm neked !! És az ilyen emberek megérdemlik hogy tiszteljék , és nyilván igyekszem úgy viszonyulni .

2012. máj. 14. 14:27
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha szép jövőt akarsz neki biztosítani, akkor maradj vele otthon legalább két éves koráig. A gyereknek anya kell és törődés, nem anyagi javak. Megértem, ha muszáj és azt is, hogy nincs miből, de érdemes kibírni zsíros kenyéren is, mert ez a legszebb időszak, soha nem tér vissza. Miért kötődjön a gyerek jobban idegenekhez? Ilyen helyzetekből lesznek a felnőtt pánikbetegek. Legalább azt várd meg, míg lezárul a szeparációs szorongás. A legjobb indulattal mondom, ha jó jövőt szeretnél neki, valahogy másképp oldd meg.

Nagyon szép élményekről, pillanatokról maradsz le, ráadásul szegénybe benne is marad, hogy hol volt anya, amikor.....nem kívánom neked, hogy ezt vágja majd hozzád serdülő korában.

Én nem csinálnám de te tudod. Az én anyám éjjel dolgozott, hogy napközben velünk legyen és 3-an vagyunk tesók...anya helyett egy aszalt szilvát kaptunk de legalább velünk volt,és ezt mai napig értékeljük...

2014. okt. 9. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!