Bölcsödébe milyen idős korától lehet vinni a babákat?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 11:31
2/4 anonim válasza:
Szia én pont ma voltam nyílt napon az egyik zuglói bölcsiben, ott azt mondták, hogy 6 hónapos kortól vesznek fel babákat, de általában a szülők 10-11 hónaposan viszik őket először. Számítani kell arra, hogy nagyon sok kisgyerkőc van és a túljelentkezés 130-140%-os.
3/4 anonim válasza:
20 hetes kortól lehet, mint ahogy azt előttem is írták. Mi szombathelyiek vagyunk, és itt is óriási a túljelentkezés. Mi tavaly szeptemberben jelentkeztünk bölcsibe biztos, ami biztos alapon, hogy ez év szeptemberében legyen helye, és ha hiszed, ha nem, már alig volt hely az egész városban (itt egy központi intézményhez tartozik az összes bölcsi).
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat. Miskolcon mi a helyzet? Itt is ilyen sokat kell várni, van valakinek tapasztalata?
2009. ápr. 23. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!