Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Mildibé tápszert kapta...

A Mildibé tápszert kapta eddig a kisfiam, de orvosi javaslatra le kellett cserélni az Alfaré-ra, ami nagyon rossz ízű és nem issza meg, pedig már kakaót is raktam bele, mit tudnék még kitalálni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 15:19
 1/3 anonim ***** válasza:

milyen idos a kisfiad?

szerintem kakaot ne rakj bele, ha nincs meg 1 eves. miert javasolta az orvos pont ezt a tapszert, mi volt a panaszotok, mert reszletek nelkul eleg nehez valaszolni a kerdesedre, igy csak azt tudom ajanlani, h beszelj az orvossal es csereljetek megint ki olyanra mit megiszik

2009. jún. 25. 16:21
 2/3 anonim ***** válasza:
a kisfiad bizonyitottan tej allergias? azert csereltetek Alfarere? azelott kapott hipoallergen tejport?(HA)
2009. jún. 25. 16:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Egy éves múlt,nem bizonyították még az allergiát,de azért írták föl ezt a fajtát,mert keveset eszik,és stagnált a súlya.
2009. jún. 26. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!