Bilit akarok! Hol vettetek bilit és milyet?
Nekünk ilyen van:
(Hozzáteszem, a linkeltnek horror ára van, mi töredékért vettük anno, a Brendonban. Csak hirtelen ezt a linket találtam róla)
Ez méretre biztos jó lenne nektek, és szerintem sokkal kényelmesebb is, mint a sima bilik. Szóval valami hasonlóban érdemes gondolkodni, van azért sok hasonló, olcsóbb is.
Ami nekem szempont, és szerintem nagyon praktikus, az a kivehető tartály. Sokkal könnyebb kiönteni a cuccot, meg takarítani, ha nem az egész bilit kell mozgatni.
Anyukámnál pl. a sima, hagyományos bili van, de abból képtelen vagyok úgy kiönteni a dolgot, hogy ne csöpögjön mellé, ne folyjon végig a bili oldalán.
nekunk sima bilink volt
aztan a fiam kitalalta, hogy citromsarga bilibe o bele is kakilna
elrohantunk citromsarga bilit venni rogton
beleszeretett egy citromsarga motor alaku (ilyenbe, csak full citromsargaba: [link] ) igen, flancos, de a fiam azota bilibe kakil + az oviba is kiswcbe, szoval megerte :D
a kialakitasa is popsiscombos kisfiunak valo, gondoltam azert irom le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!