Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nyári babának milyen babakocsi...

Nyári babának milyen babakocsit vennétek/vettetek?

Figyelt kérdés
Rossz terepviszonyokra..
2012. ápr. 15. 19:40
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

nagyon masszív, nagy kerekei vannak, meg a váz is erős :)

2012. ápr. 15. 19:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Mekkora babának?
2012. ápr. 15. 21:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Hauck, ABC design, Babywelt márkákat nézegesd. Szuperek! A babakocsiszervíz szerint (megkérdeztem) ezeket a márkákat érdemes megvenni, mert gyakorlatilag soha nem kell őket szervízelni, nagyon strapabíró kocsik. Az én tapasztalatom is ez. Nekünk van Hauck, meg tesókocsiból Babywelt, nem lehet őket tönkre se tenni, nagyon jól meg vannak csinálva. Nálunk még az is fontos szempont volt, hogy jó nagy legyen, mert mindkét babóm elég nagy volt már születésekor.

A fiamnak még Bergonja is volt, az hihetetlenül nagy és kényelmes a babának, de a Bergonoknak gyakran van a kerekével probléma. Igaz, legalább javítható.

2012. ápr. 16. 07:22
 4/5 A kérdező kommentje:
A baby még csak tervben van:), jövőnyárra szeretnénk, de a kisfiamnál nagyon rosszul választottunk először. Graco-t vettünk, örültünk, hogy milyen szuper masszív, de nekem nem jött be a textil mózes, se a dupla első kerekek, nagyon nehéz volt irányítani, ráadásul a biztonsági öv nagyon rövid volt nekünk. Kisfiam elég nagyocska. 3 hónapos volt, amikor az egyik sétáról hazatérve elegem lett és másnap vettem egy Bébéconfort High Trek-et, ami szuper. Viszont születendő kicsinek szeretnék inkább 4 kerekűt venni, ami jó strapapbíró és gumikerekű lehetőleg.Ja és fontos a tágas merev mózes!!
2012. ápr. 16. 11:57
 5/5 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 16. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!