Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vettetek már valahol ezt az...

Vettetek már valahol ezt az újfajta Liberot? Állítólag vékonyabb lett és más a csomagolása?

Figyelt kérdés

[link]

Nektek bejön? Milyen a pelus?

2012. máj. 7. 15:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi most váltottunk 4-ről 5-re és ötösből ilyet vettünk, semmi változást nem látok rajta, talán tényleg vékonyabb egy kicsit, lehet, hogy ha 4-est vettünk volna szembetűnőbb lenne a változás, de így nem. Ugyanolyan jó minőségűnek tűnik, mint az előző volt.
2012. máj. 7. 16:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Ilyet még nem is láttam.TÉnyleg vékonyabb?Mi libero-t használunk jó ideje.Vagyis csak kisfiam:)Ő rengeteget iszik,így csak az ilyen vastagok jöhetnek szóba.
2012. máj. 7. 16:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Kisfiam is az 5-set használja, éjszakára a 6-ost. Első válaszoló hol vetted?
2012. máj. 8. 13:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia, én már kb 2 hónapja a Dmbe ilyen vékonyat veszek, szerintem sokkal jobb, pont a vastagsága miatt tértem át 2 hónapra a PAmpersre, mert az vékonyabb, de hogy a Libero is ujjított, így viszatértem erre. Szerintem sokkal jobb, nekünk sokkal több pisit bír el, és nem lesz 2 pisi után annyira pufi a pelus.
2012. máj. 9. 21:33
 5/8 A kérdező kommentje:
Utolsó mennyi a Dm-be ez a fajta?
2012. máj. 10. 13:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, pontosan nem emlékszem mennyiért vettem, de nem volt drágább mint amugy, azért sem tudom pontosan, mert és ilyenkor kuponozok is, variálok :-)
2012. máj. 11. 06:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok, én is a DM-ben vettem az 5-ös 80 db-os 5.399,- de én használtam hozzá a 25%-os kupont, így 4.099,- Ft volt.
2012. máj. 11. 08:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a választ!
2012. máj. 11. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!