Mondtak hogy van valami gyogyszer amit ha adok a babamnak szebbek lesznek a fogai, de nem tudom a nevet. Letezik ilyen es ha igen mi a neve?
Itt vagyok máris. Ez erősíti a fogazatot, még a kinövés előtt. No, ezt jól megmondtam...
Tehát már csecsemő kortól akár adhatod és a fog fejlődéséhez szükséges cuccok vannak benne (gondolom főleg kalcium, de most nincs itt a doboz...). Napi egy szemet porrá törsz és beadod a gyereknek, 100 db-os a doboz.
Tejfogzás és a végső fogzás előtt s érdemes lehet adni a babának/gyereknek. Elősegíti, hogy szép, egészséges, erős fogazata alakuljon ki.
Pláne akkor érdemes, ha az egyik szülőnek pl. elég gyenge minőségű a foga.
Gyógyszerész biztos értelmesebben elmagyarázza, mint én :-))
Szép napot nektek!
értem a lényeget, köszönöm!:-) ezt megkérdezem mindenképpen, mert nekem nagyon vacak a fogazatom, ráadásul olyan betegségem van, ami elvonja a kalciumot a szervezetemtől, és esetleg ezt a fiam is örökölhette. ez most még nem derül ki nála, de azért fő a biztonság.
Köszi a tájékoztatást, mindenképpen ki fogom próbálni én is ezt a tablettát!
Szép napot mindegyikötöknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!