Zöldborsot milyen szürön paszirozzátok át h ne menjen át a héjja? Fémszörön probáltam de nagyon lassan is ment+héj is került bele. Vagy miután megföztm a borsot turmixolom is ugy paszirzom ki h csinálja?
Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 10:38
1/4 anonim válasza:
Szia! Én megfőztem a borsót, és utána paszíroztam át fém levesszűrőn. Elég pepecselős munka!:-) Szerintem apránként tedd bele a borsót!
2/4 anonim válasza:
Én nem szedem le a héját, szerencsére semmi baja a kisfiamnak tőle, imádja.
6 és fél hós
3/4 anonim válasza:
Én fokhagyma-nyomón keresztül pasziroztam át neki a borsót. pepecselős munka, de megéri, mert igy biztosan nem fog megfájdulni tőle a kis pocakja.
4/4 anonim válasza:
Én pont ma csináltam borsópürét a kisfiunknak.Műanyag tésztaszűrőn,ami nagyon apró,hálós szűrő.Azon nem ment át egyáltalán a héja!!A kisfiam imádta!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!