Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon bukós babák anyukái!...

Nagyon bukós babák anyukái! Nálatok a hozzátáplálás javított a dolgon? Mikor kezdtétek?

Figyelt kérdés
Kisfiam 5 hónapos lesz, anyatejes, nagyon sokat bukik. Gyógyszert, sűrítőt nem szeretnék neki adni, mert a súlygyarapodása megfelelő. Ötletek? Esetleg tejpépet adjak neki?
2012. máj. 8. 13:14
1 2
 11/17 kíváncsicska ***** válasza:
100%
Ne gyümivel kezd!Krumplival.Nekünk a doki azt mondta hogy az alma kifejezetten nem jó his savat csinál,és a bukós babáknak nem ajánlja.Lányom is nagyon bukik.most múlt 5 hónapos.3 napja kedtem el a kóstoltatást.Nem szándékozom kiváltani még az étkezését és csak reggel adok neki zöldséget.Bízom benne hogy javulni fog a helyzet.Amúgy nálunk is ugyanaz van.Nagyon jókedvű eleget gyarapszik és rengeteget bukik.
2012. máj. 9. 00:20
 12/17 anonim ***** válasza:
55%
Köszi a lepontozást, bárki is volt! Pedig csak a mi esetünket írtam le! Nem hazudtam, azt írtam, ami velünk volt! De köszi, bárki is volt, aki ebben örömét leli, remélem, szerezhettem egy boldog napot! Ha pedig a kérdező pontozott le, annak is köszönöm! Leljétek örömötöket benne, lepontozók! Biztos csak a ti történetetek hasznos, és jó, aki mást ír, az így jár!
2012. máj. 9. 13:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Szia Kedves Előző! Még új vagyok itt, és nem tudom, hogy hogyan kell valakit lepontozni! Leírnád? (Én mindig a zöld kezecskére kattintok rá, az jelent valamit?) Amúgy a kérdés engem is érdekel, és jók a válaszok is, mert nekem is sokat bukik a kisfiam. Most öt hónapos és már kezd idegesíteni, hogy nem múlik, pedig kap bébiételt is már.
2012. máj. 9. 13:21
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam le senkit. Minden válasz hasznos volt, Köszönöm.
2012. máj. 9. 14:45
 15/17 A kérdező kommentje:
Ja, egyébként adok neki almát, és mintha jobb lenne a helyzet. Nagyon bejön neki egyébként...:)
2012. máj. 9. 14:47
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha a piros kezecskét nyomod meg, akkor pontozod le a válaszolót! Ami ugye akkor van, ha nem hasznos választ ad valaki! De itt mindenki hasznos választ adott, így nem értem a dolgot! De mostanában úgy vettem észre, hogy vannak, akik szórakozásból járnak fel az oldalra, és pontoznak le embereket! Csak nem tudom, ez mire jó!
2012. máj. 9. 22:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Köszi a választ!
2012. máj. 11. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!