Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti kaptatok virágot?

Ti kaptatok virágot?

Figyelt kérdés

anyák napjára nme kaptam virágot: a kisláynomtol se az apjátol:( Irtos zsraul esett hihetelen mértékbe (bár a ksilányom 20 hós) de az apjával még csak azt se mondta boldog anyák napját

szombaton "ünnepeltük a szülinapomat (ami ma van igazából) a páromtól kaptam egy nyakláncot ezüstöt ma még azt se mondta boldog szülinapot "te hülye"vagy egy szál virágot nem vett s mondta volna a gyereknek hogy adjad anyának szülinapja alkalmából.

Én reagálom túl?

2012. máj. 8. 11:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én is el voltam kenődve egész vasárnap,mert nem köszöntött a férjem, lányom 17 hónapos és 24 hetes kismama vagyok. aZtán hétfőn hazaálított egy gyönyörű orchideával:):)

És bevallotta,hogy későn ment virágboltba és semmi szép nem maradt:(Ezért késett egy napot.

2012. máj. 8. 13:08
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A férfiaknak meg kell mondani amit akarunk! Ez van. Így vannak kódolva. Férjem annak idején azt se tudta mikor van a névnapom...Aztán elkezdtem mondogatni, hogy szeretem a meglepetéseket, a virágot, és hogy a gyereknek te fogod megtanítani, hogy mit illik nőnapra, anyák napjára. Ma már ott tartunk, ha ünnep van, kora reggel elmegy virágért :)
2012. máj. 8. 13:43
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom,hogy ilyen a párod :( Sajnos az enyém se sokkal különb.Neki is mindig előre kell közölni,hogy kinek milye lesz.Most is mondogattam neki már hetekkel elöbb,hogy anyák napja lesz ám.A 2,5 éves kisfiamnak én tanítottam verset amit elmondott a mamáknak meg nekem :) viszont az én párom legalább vett virágot és oda adta a gyereknek,hogy add oda anyának.

Nem reagálod túl.Este jegyezd meg neki finoman,hogy baromi szarul esett hátha holnap kapsz virágot...bár tudom ez már nem olyan. BOLDOG SZÜLINAPOT!

2012. máj. 8. 14:16
 14/17 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a felköszöntéseket!!!!
2012. máj. 8. 15:32
 15/17 anonim válasza:
Én nem mondtam a páromnak hogy vegyen nekem bármit is anyák napjára úgy voltam vele majd jövőre mondd esetleg annyit a kislányom hogy boldog anyák napját mert most még csak 3 hónapos de azért a párom meg lepet egy cserepes virággal. De viszont a szülinapomat nem kel mondani neki mert könnyű megjegyezni csak azt kel mondanom mit vegyen mert ha nem mondom akkor felesleges dolgot vesz aminek tuti semmi haszna :D De az biztos hogy a férfiaknak előre kell szólni mindenben :)
2012. máj. 8. 18:12
 16/17 anonim ***** válasza:

A férjednek nem kellett volna mondania, hogy boldog anyák napját, hiszen neki nem te vagy az anyja. A gyerek meg még kicsi. Eljön az idő amikor majd mondja.

Kérd meg a férjed hogy a telefonjába írja be az ünnepeket, s pár nappal előtte figyelmeztesse a teló, így van idő ajándékot venni stb.

2012. máj. 8. 18:57
 17/17 A kérdező kommentje:

sziasztoknem tudom olvassa e valaki de leirom mert, "lehet még ennél is rosszabb"

Tegnap ugy ahogy volt teljesen elfelejtette, ma reggel megemlitettem neki hogy irto szarul esett hogy még csak azt se mondta boldog szülinapot.csak ennyi semmi többet nme vártam volna el töle. erre olyan fejmosást kaptam hogy csak lestem. Hogy minek emlegetem fel? hogy már megünnepeltük, Hogy minek mondja akkor, hogy tegnap munka nap volt semmi különleges. annyira szarul estet hogy most itt bögök. mert hagyján hogy se anyák napjára az a mondat se hangozott el. de hogy szülinapra se.

Hogy ez a nap is tök ugyanolyan mint a többi....

2012. máj. 9. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!