anyák napjára nme kaptam virágot: a kisláynomtol se az apjátol:( Irtos zsraul esett hihetelen mértékbe (bár a ksilányom 20 hós) de az apjával még csak azt se mondta boldog anyák napját
szombaton "ünnepeltük a szülinapomat (ami ma van igazából) a páromtól kaptam egy nyakláncot ezüstöt ma még azt se mondta boldog szülinapot "te hülye"vagy egy szál virágot nem vett s mondta volna a gyereknek hogy adjad anyának szülinapja alkalmából.
Nem reagálod túl. :( Sajnos az én páromat is állandóan figyelmeztetni kell, hogy éppen milyen ünnep közeleg és el ne felejtse. Én mindig szólok neki előre, csak azért, hogy ne sírjam már végig a szülinapomat miatta, mert megfeledkezett rólam.
Én nagyon sok boldog szülinapot kívánok neked! :))
2012. máj. 8. 11:28
2/17 anonim válasza:
Kaptál a férjedtől ajándékot, tehát a szándék megvolt. Én nem borulnék ki azon, ha elfelejt felköszönteni anyák napján (bár az enyém megtette), a férfiak már csak ilyen tökéletlenek.
2012. máj. 8. 11:28
3/17 A kérdező kommentje:
oké hogy férfi de azt miért nem lehet mondani Boldog anyák napját, vagy isten éltessen sokáig? az nem kerül pénzbe...
2012. máj. 8. 11:30
4/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a felköszöntést :)
2012. máj. 8. 11:31
5/17 anonim válasza:
Kaptam virágot anyák napjára és többször is mondta, hogy boldog anyák napját. Lányunk még csak 10 hónapos. Viszont a tavalyi szülinapom egy az egyben kimaradt, annyit sem mondott, hogy boldog szülinapot. Igaz ajándékot kaptam előtte 5 nappal. Mondjuk megértem, hogy elfelejtette, mert akkor volt a lányunk 4 napos és éppen aznap volt a tejfakasztó buli, na de nekem akkor is szarul esett. Megértelek teljesen.
2012. máj. 8. 11:37
6/17 anonim válasza:
Én tuti "elfelejtenék" vacsorát főzni és mosni rá .
A páromat mindig figylemeztetni kell hogy most milyen ünnep jön most anyák napja miatt nem szoltam neki, és vasárnap reggel a lányommal keltettek és egy gyönyörű saját készítésü réz drótból készült fát kaptam tőlük, és ágybareggelit amit a lányom evett meg :D Ngaoyn sok boldog születésnapot kívánok
2012. máj. 8. 11:46
9/17 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.
és igazából nem is a virág ami zavar ott egye meg a fene hanem csak hogy még eszébe se jutna hogy mondja. ha meg felemlegetem akkor meg azzal jön minek emlegetem..na mindegy köszönöm a felköszöntést
2012. máj. 8. 11:59
10/17 anonim válasza:
Húúú basszus NEM. Pedig a lányom már 3 éves és még verset is tanítottam vele a nagyiknak, de azok vagy az apja annyit nem mondtak a gyereknek , hogy köszöntsd fel anyádat is. Nemhogy virág. Pedig már 2Xes anya vagyok :D a fiam 3 hetes. Ez van, de mikor a kórházból haza jöttünk ápril 17.én kaptam egy cserepes orchideát a férjemtől.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!