A ti babátok is rengeteget alszik ma?
Nekem is 3 hónapos.Eddig napi 1x aludt, de ma már azt hittem megbetegszik.egész nap csak szopi, aztán alvás.
Akkor megnyugodtam.Köszi!
Hát az én gyerekem képtelen aludni, akármilyen idő van. :D
6 hónapos örökmozgó fiúcska.
Az enyém nem...
Egész nap egy órát aludt. Alig vártam az estét :) Fél 9kor elaludt, fél 10kor pedig felkelt... Azóta is itt mászkál... Az összes létező altatási formát kipróbáltuk... (nagytesó van, tehát az nem működik, hogy ott sírjon a helyén)
Nálunk is van nagytesó, aki közben szétszedte az unokatesóval a lakást, de őt ez nem zavarta.Csak ment az alvás.
Mára már visszaállt a rend.Hidegfront érzékeny ezek szerint az apjával együtt, mert az is aludt tegnap egész délután:D
Végül már fél 2 volt (éjjel), mire elaludt. Közben felkeltette az egész házat, de a nagy tesót mindenképp....
Remélem ma nem lesz ilyen, már félünk :)
Persze reggel időben kelt, és nem akarta a hiányzó 4 órát pótolni, de még nap közben sem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!