Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A ti babátok is rengeteget...

A ti babátok is rengeteget alszik ma?

Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 18:16
 1/10 anonim ***** válasza:
igen! 3 hós lányom reggel kicsit nyűgös volt, aztán szopi után elaludt... ez így ment egész nap.. nagyon keveset játszottunk ma.. De amikor így lehül az idő, akkor mindig nyűgös és ilyen aluszékony.
2012. máj. 7. 18:24
 2/10 A kérdező kommentje:

Nekem is 3 hónapos.Eddig napi 1x aludt, de ma már azt hittem megbetegszik.egész nap csak szopi, aztán alvás.

Akkor megnyugodtam.Köszi!

2012. máj. 7. 18:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen, ő is ilyen kis örökmozgó.. nem egy alvóbaba, kis információéhes manó aki mindent néz és "felügyel", igazi vízöntő! :D De ez a mai borús szutyok idő nem szimpi neki. Remélem holnap azért már jobb idő lesz.
2012. máj. 7. 18:37
 4/10 anonim ***** válasza:
2éves lányzó. De este 10kor elaludt,majd 11kor kelt reggel/de. Utána elaludt 4ko és még alszik.
2012. máj. 7. 19:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Az enyemek nem alszanak tobbet, mint egyebkent.
2012. máj. 7. 19:24
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát az én gyerekem képtelen aludni, akármilyen idő van. :D

6 hónapos örökmozgó fiúcska.

2012. máj. 7. 19:34
 7/10 anonim ***** válasza:

Az enyém nem...

Egész nap egy órát aludt. Alig vártam az estét :) Fél 9kor elaludt, fél 10kor pedig felkelt... Azóta is itt mászkál... Az összes létező altatási formát kipróbáltuk... (nagytesó van, tehát az nem működik, hogy ott sírjon a helyén)

2012. máj. 7. 23:43
 8/10 A kérdező kommentje:

Nálunk is van nagytesó, aki közben szétszedte az unokatesóval a lakást, de őt ez nem zavarta.Csak ment az alvás.

Mára már visszaállt a rend.Hidegfront érzékeny ezek szerint az apjával együtt, mert az is aludt tegnap egész délután:D

2012. máj. 8. 14:11
 9/10 anonim ***** válasza:

Végül már fél 2 volt (éjjel), mire elaludt. Közben felkeltette az egész házat, de a nagy tesót mindenképp....

Remélem ma nem lesz ilyen, már félünk :)

Persze reggel időben kelt, és nem akarta a hiányzó 4 órát pótolni, de még nap közben sem :(

2012. máj. 8. 20:02
 10/10 A kérdező kommentje:
Jujjj!
2012. máj. 11. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!