Rengeteget olvasom hogy a babátok mikor alszik, mikor és mennyit eszik! Az én babámnak semmi ilyen rendszere nincs, pedig minden napunk ugyanúgy zajlik. Most én akkor mit csinálok rosszul?
Ő 3,5 hónapos, de születése óta ilyen, sokat nyűgös, csak úgy alszik el ha előtte 1-1,5 órát altatjuk! Nagyon nehéz vele, az evése is szörnyű, evés közben annyit is nyűgös!
Már nagyon várom h megváltozzon, csak legalább egy picikét!
:S
Szia 1. vagyok. Az én babám 2 hónapos, egyenlőre annyi a rendszer, hogy 7-kor fürdetjük. Nappal alig alszik, ált. este 10 után alszik el, éjszaka egyszer ébred. De kínkeservesen alszik el, néha addigra újból megéhezik:(. Sokszor ülök a kiságy mellett 1-1,5-2 órákat, tartom a cumit a szájában, hátha... Amikor már nagyon nem megy, magam mellé veszem a nagy ágyba, ott sokkal hamarabb elalszik. Csak félek, nehogy hozzászokjon, hogy kiveszem a kiságyból magam mellé. Mi ráadásul szopizunk, teljesen változó időpontokban.
Kitartás nekünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!