Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért van az, hogy a legtöbb...

Miért van az, hogy a legtöbb védőnőnek nincs gyereke? Ami a nagy könyvekben le van írva nem biztos hogy mindig jó, nem? Azért a tapasztalat is fontos. vagy csak én vagyok ilyen naiv?

Figyelt kérdés
de van amikor szívesebben megfogadom egy tapasztalt anyuka tanácsát, mint a védőnőét, akinek nincs gyermeke.
2009. jún. 24. 14:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az enyém idősebb, van gyereke, mégsem mondott még semmi olyat, amit ne tudtam volna. Sőt, 8 hónapos a lányom, de mióta megszületett, két alkalommal láttuk lakáson a védőnénit (a 2. napon, és a gyerek 3 hetes korában). Havonta elmegyünk tanácsadásra, ott kapok egy nagy mosolyt, a lányom pár kedves szót. Megkérdezi: "minden rendben van?", én rábólintok. Érdeklődik mit csinál, mit eszik a lánykám. Én elmondom, amit jónak látok, a többiről mélyen hallgatok. Kioszt néhány "szuper" tanácsot, egyik fülemen be,... Majd mosolyogva távozunk. Ennyi. :)) Nem vagyok vele kisegítve, de nem is hiányolom. Legalább nem jár a nyakamra, amikor úgy nézek ki, mint akit kétszer kih.nytak, a lakás szalad, a gyerek meg üvölt az etetőszékben talpáig kajásan. ;)

Látod, néha nem ér semmit a tapasztalat, pláne, hogy a gyereke kb. annyi idős, mint én (szerinted ő mikor adott tejet, tojást, lisztet,... a gyerekének 30 éve?).

2009. jún. 24. 18:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem nem számit.A nőgyógyászom férfi,tehát sohanam volt terhes,sohasem szült és mégis mindenre maximálisan tudta a választ.Mikor megszültem anyukáméknál voltam egy pár hétig.Ott a területi védönő fiatal volt,gyerek nélkül,teljesen megbiztam benne.Az itthoni védőnőmnek 3gyereke van,egy értelmes választ nem kaptam még tőle,csak azt hogy vagy-vagy.Titokban még mindig felhivom a fiatal védönőt.Szerintem jo képzést kapnak,gyakorlaton szereznek tapasztalatokat.
2009. jún. 24. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!