6 hos nem akar enni napok ota, sulya megy le?
Figyelt kérdés
Hozzataplalast elkezdtuk par hete, szinte semmit nem fogad el, egy ket kiskanal almale eddig. Eddig cicifuggo volt, mostmar az se kell neki, hasizombol ul fel es nem keri. Max 80-at eszik egy evesre. Lehet ez a fogzastol? Most bujnak neki az also ketto fogai ki.2012. máj. 7. 12:18
1/6 anonim válasza:
Szerintem lehet, de miért nem az orvosodat vagy a védőnőt kérdezed? Én biztosan őt hívnám fel telefonon, ha ilyesmi miatt aggódom, szerintem megnyugtató választ tudna adni.
2/6 anonim válasza:
Szerintem attól van ,fogzásnál a lányom semmi nem fogadott el csak a tápszert.
3/6 anonim válasza:
Igen,biztosan a fogai miatt van.Hamarosan kibújnak és visszatér az étvágya,nyugi!amíg a tápszert elogadja nincs baj,nem gond,ha csak 80-at.Próbálkozz gyakran!
4/6 anonim válasza:
meg most is cicizik? Kinald gyakrabban. Sajnos nalunk is volt mult heten ilyen gond. 4 napig nem evett szinte semmit se, aztan meg nekem egy betegseg miatt nehany napra nem volt tejem, teljes merteku sztrajkba fogott a kisasszony. Mar a kiszaradas szelen volt, mas nem maradt, szinte egesz nap probaltuk itatni, hol kiskanal, hol fecskendo, hol az etetoszekben hol a hintaban, aztan az agyon, jatek kozben. Volt amikor az anyatejet itta csak meg, neha meg csak a vizet. Aztan lassan elkezdett ujra szopizni. A tapszert egyaltalan nem nyelte le, egyetlen kortyot sem, pedig sokat kinaltuk azt is. Mara viszont mar a sulyat is visszanyerte. Kitartast!
5/6 anonim válasza:
Számomra egyértelműen a fogzás. Az én fiam fogyott az utóbbi fogzásánál fél kilót.Amikor kibújnak a fogak még légy türelmes pár napig, nálunk 1 hét volt a vízválasztó, 1 héttel a fogacskák kibújása után napra pontosan újra lett étvágya.
Ha továbbra sincs, akkor irány a doki.
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom, varok meg 1-2 napot. Nem tudtam surubben kinalni ma, szokasosnal tobbet alszik...
2012. máj. 7. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!