Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hónapos lányom alig akar...

9 hónapos lányom alig akar enni. Még mindig 7,66 a súlya. Nem tudom, hogy mit csináljak. Hogyan vegyem rá hogy egyen és meg legyen a napi étkezések?

Figyelt kérdés
Mindig úgy próbáltam,hogy reggelire egy kis tejpépet csináltam neki meg előtte szopizott,utána délben vagy a körül valamilyen bébiétel,délután megint gyümi(de azokból se eszik mindent csak az őszibarackot)este szopizik úgy alszik el.De ezek az evések nem mennek úgy ahogy kellene.Mit tegyek?
2009. dec. 13. 11:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez a helyzet, és mi is 9 hósak vagyunk. Mi már annyira nem híztunk, hogy a doki vizeletet nézetett meg mérnem kellett újra, hogy mennyiket szopik. Mindent rendben talált, azért nem akart mást mert elég neki a tejem. Hízni meg azért nem hízik mert egész nap mozog, mint egy sajtkukac. Nekem a doki Cebion cseppet ajánlott, az étvágyjavító amúgy.
2009. dec. 13. 11:26
 2/8 A kérdező kommentje:
ez a csepp vény nélkül is kapható?köszönöm a választ.
2009. dec. 13. 11:29
 3/8 anonim ***** válasza:
igen
2009. dec. 13. 11:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi minden este szedjük, nem lett nagyobb kislányom étvágya, ugyanúgy kínlódás minden evés, és még az életben nem ette meg azt a napi mennyiséget, amit a kora alapján kéne. Ennek ellenére, 9 hónapos koráig úgy hízott, ahogy kell, csak most, a 10. hónapban nem produkált sok hízást, mindössze 10 dekát. Nálunk tudom, hogy a fogak a ludasak, mert 6,5 hónapos kora óta szünet nélkül kínlódik ezzel szegényem.
2009. dec. 13. 12:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja, utolsó vagyok, az én kislányom is 7700 gramm volt 9 hónaposan.
2009. dec. 13. 12:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Az én kislányom 10 hónapos és 7470g. Cebion cseppet 5 hónapos korától szedtük 9 hónapos korátig és semmi étvágyat nem csinált már csak megszokásból adtam neki viszont 2 hete találtam a patikában a Multikid vassal nevű szirupot. Amióta kapja tényleg jobban eszik bár nem olyan sokkal de többet, de többet. Az ízét utálja mindig csellel kell beadnom neki általában gyümihez vagy tejpéphez keverem de csak kevéshez, hogy tuti meg is kapja a adagot.

Ez az:

[link]

Biztos nem mindenkinek jön be de szerintem egy próbát megér. 4 hónapos kortól lehet szedni úgyhogy nyugodt szívvel adhatod neki.

2009. dec. 13. 13:43
 7/8 anonim ***** válasza:
2009. dec. 13. 13:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem tudom miért nem jó a link. :/
2009. dec. 13. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!