Hogyan tudom a tejemet szaporítani, ha az egyik cicimben kb fele termelődik mint a másikban?
Szia! Először is nyugodj meg, annyi tejed lesz, amennyi a babának szükséges!
A lényeg, hogy tedd gyakran mellre és kezd azzal amelyikben úgy érzed kevesebb van. Minél több inger éri, annál több termelődik.
Engedd el magad és élvezd a meghitt pillanatokat!
Én a nulláról hoztam vissza és 7 hónapig kizárólag szopizott. Most 9 hónapos és még főként szopizik, de már hozzátáplálva.
Sok sikert!
Szia!
Jól írja az első, tedd mellre amikor csak szeretné a Kicsi :)
Egyél-igyál továbbra is rendesen és pihenj amikor csak tudsz. Urtica Urens homeobogyó nekem nagyon bevált tejszaporításra (a gyerekorvos letiltott a teáról, sok babának hasfájást okoz), valamint minden szopi után fejés.
Sok sikert!
2. újra
Szeretgesd meg a cickókat. Nem viccelek, sokat számít :)
Masszírozgasd, mosogasd őket langyi vízzel :)
Szeretetszopi, ez édes :)
Egyébként mindkét mellből szoptatsz, vagy felváltva?
2.
Szerintem semmit nem csinálsz rosszul. A Babi egyébként éhes marad? Vagy csak Téged zavar a mennyiség?
Én is agyonidegeskedtem magam az elején, minden szopi előtt-után mérleg, tényleg szétstresszeltem magam (meg a Fiamat is), aztán ahogy hazajöttünk, megnyugodtunk és ömlött a tej.
Urtica-t szerintem tényleg próbáld ki, nem egy nagy befektetés, asszem 600 forintot fizettem érte.
Tudsz eleget pihenni? Jó tudom, Kisbaba mellett ez nem lehetséges, de a körülményekhez képest? :)
A lefejt tej mennyisége pedig nem számít, az inger a lényeg!
Kitartás, tudom milyen nehéz ez :(
elkezdtem szedni a homeopátiás bogyókat, az orvosom ajánlotta. tényleg kezd alakulni. és lehet tényleg a stressz a gond. azt mondtam magamban hogy azt is elfogadom ha nincs tejem, a lényeg hogy úgy is van megoldás. és valahogy már kezd beindulni. olyan 70-80 körül ha szopizik azzal lakik jól, és már kezd annyi lenni.
köszi mindenkinek a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!