Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vennél használtan babakocsit?...

Vennél használtan babakocsit? Ha igen, ezért mennyit adnál?

Figyelt kérdés

(max)

[link]

2012. máj. 7. 10:32
1 2
 1/11 klopusz ***** válasza:

Szia!

Én mindegyiket használtan vettem. Hogy mennyit adnál érte, az függ attól, hogy milyen felszereltségű és állapotú.

Amikor a "jó" babakocsik 30-40 ezer körül jártak, én általában 10-15 ezerért vettem. Szerencsére igen jó állapotban voltak és évekig tudtuk használni őket.

2012. máj. 7. 10:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Én ezért egy forintot nem adnák mert csúnya babakocsi biztos nem ültetném bele a gyerekemet! Szerintem keress másikat!
2012. máj. 7. 10:47
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik .Használt sport babakocsiért 25 000 a max ,legyen az bármilyen
2012. máj. 7. 11:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Mivel a Brio tényleg jó babakocsi, én kb. 20-0t adnék érte, de postával együtt. Nagyon lent vannak az árak, és nincs hozzá túl sok extra. Az esővédő alap, a napernyő meg, hát, inkább lábzsák lenne. Sajnos nem unisex a színe, csak kisfiúnak mehet, ez is viszi le az árát. A jóval újabb változata, 1 évesen kompletten (hordival, fix talppal, merev mózessel szép unisex színben 65 ezer) Szóval, mint írtam, 20 postával.
2012. máj. 7. 11:22
 5/11 A kérdező kommentje:
Szívesen megnézném azt a másik Briot is.Küldenél linket?Köszi
2012. máj. 7. 11:47
 6/11 anonim ***** válasza:

Pont azt az oldalt nem találom, már nem tudom, melyik oldalon volt, de itt is hirdeti az eladó:

[link]

Igaz, itt 70-ért, de itt beleírta a napernyőt, esővédőt, lábzsákot is extrába. Szerintem szép színe van.

Egyébként megnéztem a teszes link alapján az expresszen a kocsit (mert a képein ott az expressz lógója) , és ott 75-ért akarják adni!!! csak a kocsit... rablás...

[link]

2012. máj. 7. 11:57
 7/11 A kérdező kommentje:
Ez nem újabb,hanem más típus.Nem?De köszi,megvárom ennek a végét,aztán ha úgy alakul,itt van tartalékba amit linkeltél. :) Bár a piros nem a színem.....
2012. máj. 7. 12:02
 8/11 A kérdező kommentje:
Közben rákerestem bababoltokba.Kb ugyanolyan áron van,ugyanolyan felszereltséggel a go és a sing.Ez alapján a szett nagyon jó áron van!! Remélem nincs semmi rejtett hibája.Írok is az eladónak,köszi :)
2012. máj. 7. 12:11
 9/11 anonim ***** válasza:

Szívesen!

Azért írtam, hogy újabb, mert a típusa újabb, bár úgy jönnek ki egymás után ezek a babakocsik, hogy az ember csak kapkodja a fejét...Ha lenne pénzem, én biztos megvenném, nagyon tetszik, és a Brio tényleg jó! Remélem jó lesz!

2012. máj. 7. 12:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Én használtam találtam 12.000ért nagykerekű terepbabakocsit (nekünk erre volt szükségünk), és nagyon-nagyon elégedettek vagyunk vele - ha jó állapotú a használt, szerintem nem érdemes újat venni. A linked sajnos nem tudom betölteni, de ha Neked tetszik, akkor ne foglalkozz azzal, hogy másoknak esetleg nem. :-)
2012. máj. 7. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!