Tényleg olyan nagy tragédia, hogy három hónapos kislányom három doboz tápszert megevett?
Miért a testvéred szerint inkább éhezzen a pici?
Az én fiam is felnőtt tápszeren mégsem lett semmi baja. Ne foglalkozz az ilyen hülye megjegyzésekkel.
Az én babám is tápszeren nőt fel, Igaz mellette szopizott 5 hónapig, de jószerével az semmi nem volt és inkább kín volt. Pláne azért mert szopi után jöhetett a táp mert nem lakot jól ciciből. Aztán meguntam az egészet és azt a maradékot is elapasztottam magamba. Könnyebb tápszerrel táplálni, mint ciciből volt. Legalábis nekem. Én nem magyarázkodtam senkinek miért nem szoptatok. Csak odamontam kevés van.
Semmivel sem különb a tápszeres a szoptatósnál. Inkább azért mondogatják ezt mert, hogy a ciciztetés nagyon benső meleg testi kontaktust ad a gyereknek. Én ölbe tápoztam így úgyan úgy megvolt a testi kontaktus.
Az enyém kb 2,5 hós koráig szopott, illetve fejtem, mert nem volt hajlandó elfogadni a cicit, utána már kevés volt igy jött a tápi. Én is tiszta depi votam, napokig sirtam, de engem is támogatott a család, főleg anyum meg a férjem, aki szegényem látva hogy milyen elkeseresett vagyok, minden nap újabb tejszaporitó teával, vagy bogyóval tért haza a melóból, de semmi nem segitett. Viszont biztatott, hogy más gyerek is felnőtt tápszeren, őt sem tudta szoptatni az anyukája, igy ő tehéntejet kapott annó 30 éve. Igy lassan megnyugodtam és igyekeztem elengedni a fülem mellett a rosszmájú megjegyzéseket. Ma már nem érdekel kicsit sem. Bár most meg minden "jóakaró" azzal jön, hogy már rég el kellett volna felejteni a tápszert, és felesleges pénzkidobás, mert a kicsi már 13 hónapos, igy neki már adhatok tejet.
Ezeknek a beszólásoknak soha nem lesz vége, mindig lesz valami ami nem tetszik.
Ne aggódja a kicsid a lehető legjobbat kapja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!