Légzésfigyelő becsipogás?
Utolsó vagyok.
Még annyit akarok mondani, hogy szerintem normális ha kicsit lelassulnak az életfunkciók a mély alvás alatt persze babáknál figyelni kell nehogy ne álljon vissza de mint tudjuk ez nagyon-nagyon ritka. Kell is, hogy lassuljon hisz ekkor alszunk jót, igazán pihentetőt. :)
Kisfiam matracát lecseréltük 8 hónaposan. Sima szivacsról kókuszra. Előtte soha nem csipogott, de a kókusz matrac alatt volt, hogy éjszakánkét 3-szor is. A kókuszmatracon át már nem érzékelt rendesen.
Nektek milyen matracotok van?
Én azért megemlíteném a gyerekorvosnak. Mi a babámmal rendszeresen jártunk fejlődésneurológiára (más probléma miatt). Ott többször is előfordult baba, akit a légzésfigyelő becsipogása miatt hoztak.
Első 3 hétben nálunk is nagyon sűrűn előfordult :( (Angelcare). A 3. héten átállítottuk az érzékenységet a gépen, azóta egyszer riasztott (a kritikus 3. hónapban).
Nekünk is kókuszmatrac van.
amit írtak előttem, kontráznék. tavaly volt hogy nem hittek itt nekem, de végre más is leírta. a lányom kis súlyú volt mert korababa volt így a kókuszmatrac alatt nála is rendszeresen bejelzett. kb 3-4 nap aggódás után jött za ötlet hogy mi lenne ha sima matraca lenne és láss csodát, nem volt gond, nem volt légzésleesés. nekünk is BC-nk volt, imádtam!
ha viszont többször előfordul ez a bejelzés keressetek fel egy gyermekorvost, illetve a gyermekorvost, ő be tud utalni kivizsgálásra....elvégre jobb félni mint megijedni :/
nekunk angelcare van, a fiamnal fel eves koraig hasznaltuk, a lanyomnal most hasznaljuk.
a fiamnal ketszer jelzett be, tul melyen aludt, a csipogasra sem ebredt fel, de megráztuk, arra felebredt.
a masik is hasonló volt, talan par nappal kesobb.
durvan paraztam.
persze mar harom eves, semmi baja :)
fel eves koraban megfazott vagy mas konnyebb betegsege lett, tulparaztuk, velunk aludt, es mar jocskan elmult egy eves, mire sikerult kipaterolni :)
ha nagyon parazol, vidd el vizsgalatra (en is elvittem azert), megnyugtat
ókuszmatracnál könnyebben előfordul, hogy tévesen jelez, ha mondjuk a baba lemocorog az érzékelő lapról.
De ha 20 mp-ig nincs mocorgás, csak akkor jelez a készülék!
Mi mindkét babával 6 hós korig használtuk. A nagyobbiknál akkor jelzett, amikor az ágy legvégében feküdt, keresztben, így nem érzékelte a légzésfigyelő.
amúgy nekünk angelcare ac 300 volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!