Másnál is gyakran beriaszt a légzésfigyelő?
Figyelt kérdés
2 hónapos a kisfiam, és már 3-szor beriasztott. Ilyenkor mindig rohanok az ágyához, és vagy már akkorra lélegzik,mire odaérek,és ki sem kell vegyem,vagy ha annyira megijedek gyorsan felkapom, és akkor is lélegzik. Nem tudom,hogy tényleg nem vesz e addig levegőt,vagy csak a készülék lehet rossz. De már tiszta para vagyok miatta, nem is merem lassan máshol altatni,csak a kiságyban,mert ugye ott van a légzésfigyelő. Légyszi írjatok tapasztalatokat!2012. ápr. 20. 06:22
1/8 sumergo válasza:
Nálunk is riasztott, de akkor tényleg gond volt, mert a miénk értékeket is kiír. Azon az éjszakán folyamatosan kevesebbet lélegzett a lányom, 4x riasztott, de valamennyire azért lélegzett (0-9-ig számol a légzésfigyelő, 2-5 körüli értékek voltak), jó, hogy már hamarabb jelez, nem csak légzésleálláskor. Aztán felkeltettem a lányom, nem örült neki, kicsit sírdogált, majd visszaaludt, azóta nem volt ilyen.
2/8 anonim válasza:
Szerencsere sosem riasztott be. Egy évig hasznaltuk, soha nem volt gond.
3/8 anonim válasza:
Nekem is párszor beriasztott, aztán hamar rájöttünk, miért:
1. nem volt jól beállítva (gyári hármason hagytuk az érzékenységet, de kisfiam "mászkált" az ágyban hason, és ha csak egy kicsit lemászott az érzékelő lapokról, már nem érzékelte, hogy vesz levegőt - feltekertük majdnem ötösre, utána nem volt gond)
2. volt, hogy lepedőt cseréltem, és a matracot nem raktam vissza rendesen a helyére, picikét megrekedt az ágyban az érzékelő lapok felett. Lenyomkodtam teljesen a matracot az ágyrácsra, utána szintén nem volt gond.
Ami még eszembe jutott, hogy ha elemes, elképzelhető, hogy merül benne az elem, attól is beriaszthat.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ötleteket. Nekünk is 3ason van. Lehet akkor feljebb kellene tekerjem? Ebből nem lehet gond,ha nincs olyan erős érzékenységen?
2012. ápr. 20. 08:21
5/8 anonim válasza:
Próbáld meg akkor feljebb tekerni, abból nem lehet baj, és nagy valószínűséggel a téves riasztások is meg fognak szűnni. :)
6/8 anonim válasza:
Nálunk úgy van beállítva, hogy pittyeg, amikor veszi a levegőt, és ha kimarad, akkor leáll a pittyegés. 20 mp után riaszt csak. Azt többször hallom, hogy kimarad 1-1 pittyegés, de eddig (szerencsére) csak egyszer riasztott. Amúgy megfigyeltem, ha oldalt alszik sokkal gyakrabban kimarad a pittyegés, mivel kis felületen érintkezik a matraccal, és nem mindig érzékeli.
7/8 anonim válasza:
Amit még senki nem írt: 6kg-ig gyakori a téves riasztás. Esetleg vegyél egy Snuza Halo mobil légzésfigyelőt, ha nem a kiságyában alszik a babó. Én is ugyanilyen para voltam, így viszont megoldódott:)
8/8 Sókristály válasza:
Nekem Snuza Go-m van, és pont most éjszaka riasztott a 10 hónapos kisfiamon. Lélegzett, mire odaértem hozzá, de akár a hang is felriaszthatta. Eddig nem volt ilyen, de most kegyetlenül be van dugulva az orra, lehet, hogy az okozta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!