Veletek is volt ilyen? Miért nem akarok még egy gyereket?
Figyelt kérdés
Van egy csodaszép kislányom! Mint egy álom a kapcsolatom párommal! Kislányunk a 3 héttől végig alussza az éjszakát! Terhesség alatt és szülés alatt is minden mesébe illő volt.... És mégsem akarok még egy babát? Párom pedig igen! Veletek volt vagy van ilyen?2012. máj. 5. 23:50
11/11 anonim 

válasza:

Na lányok, nem tudom mennyi idősek vagytok, de amikor 20-30 valamennyi voltam és megszületett a kislányom, akkor én is így gondoltam. Egészen 20 (!) évig. :) Utána megváltozott és született is még egy kislányom. A világon a legboldogabb ember vagyok!! :) Most már azt gondolom, hogy szeretnék még, de már a korom miatt (40év) nem vállalhatok többet :( A nagylányom nagyon imádja a kicsit és számomra így tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!