Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hamarosan megszületik második...

Hamarosan megszületik második gyermekem. A nagyobbik 4 éves. Egyedül nevelem őket gyakorlatilag hisz családom nincs, férjem külföldön. Senki sem tud segíteni az első hetekben sem. Hogy éljem túl?

Figyelt kérdés
Hogy csináljam h a fáradtságtól ne kiabáljak majd a nagyobbikkal aki ki akar menni sétálni miközben én a gátsebemmel küzdök majd? Nagyon félek ettől az időszaktól.
2012. máj. 5. 22:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szoptatás közben remekül lehet mesét olvasni pl., beszélgetni, sőt, akár még játszani is, nyilván nem vad játékot, de lehet. A 4 évest bevonhatod a kicsi körüli dolgokba is, a házimunkába is. Szerintem simán megoldható, nekünk sikerült. Ja, és ha ideges típus vagy, akkor valami nagyobb dózisú magnéziumot is ajánlok, mert jótékonyan hat az idegekre, viszont ha szoptatni szeretnél, akkor mindenképpen kérdezz meg ezzel kapcsolatban egy hozzáértőt, nehogy sok legyen majd a babának a te magnézium mennyiséged.

Jó babázást!

2012. máj. 5. 23:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Ki vigyáz a nagyra még te kórházban leszel? Mikorra vagy kiírva? Nagy jár óvodába?
2012. máj. 5. 23:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha megengedheted akkor fizess egy szomszédnak, hogy vigye a gyereket oviba, vagy játszóra. Én biztos nem csinálnám egyedül.
2012. máj. 6. 10:17
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
rendelj kaját házhoz szállítással,oviba vigye a gyereket szomszéd néni vagy lány esetleg pénzért ha máshogy nem megy.Ameddig oviban van a nagyobb pihenj.Én úgy csináltam hogy megszopiztattam a kicsit pihentem fél órát,beraktam a mosást,pihentem egy kicsit,elmosogattam,pihentem ,kiteregettem ,pihentem.aztán jött haza a nagyobb.Sétálni nem mentünk pár hétig de van udvarunk oda ki vittem a kicsit babakocsiban a nagyobb meg rohangálhatott.Nekem az volt nehéz hogy kettőt kellett fürdetni este és már nagyon fáradt voltam és nehéz volt a nagyobbat emelgetni.
2012. máj. 6. 10:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Lanyom 3, utban a kistestver. Kulfoldon elek, ferjem dolgozni fog amig korhazban leszek. En talaltam egy lanyt, aki reggel elviszi a lanyomat oviba (szeptemberben kezdi), delben erte megy, estig vigyaz ra, majd a ferjem hazajon este 9 korul es elaltatja.

Kb igy.

Az elso hetekben meg a lanyom fog segiteni :)

A tied meg idosebb. Tul fogod elni :)

2012. máj. 6. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!