Nem mentem el egy vizsgámra sem, így gyakorlatilag egy kreditet sem teljesítettem (az okokat nem részletezném). Így most tuti kivágnak, vagy 2. félévben még "szépíthetek"? (ELTE-BTK, első év)
a szépítés azt jelenti itt, hogy minden tantárgyat újra fel kell venned. Ha szerencséd van csak vizsgára felveheted 2.félévben, ha nincs szerencséd, akkor következő őszi félévben kell teljesíteni.
Durva.
Ilyenért nem vágnak ki, de pl áttehetnek fizetősre, ha nincs meg a minimum kredited.
Ha betegség, családi okok miatt nem tudtál vizsgázni, előre kellett volna jelezned, esetleg lejelentkezni a vizsgákról. A következő félévben pótolhatod őket, de talán csak pótvizsgadíj ellenében (nálunk azonnal kérik, van ahol csak a 2. bukás után fizetnek az újabb vizsgáért).
Belerázódsz majd, nyugi, a 2. évfolyam már rutinszerűen fog működni! :)
Velem is ugyanez a helyzet, én is most voltam ott első éves. :/ Bár én négy vizsgámra bementem, de mindet elbuktam, én sem részletezném, miért. :) A többiről meg lejelentkeztem.
Szerintem még nincs veszve minden, ahogy a többiek is írták. :) Hajrá neked!
(Bocsánat az OFFért!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!