Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyire nehéz az ELTE-n az...

Mennyire nehéz az ELTE-n az első év végi nyelvi alapvizsga?

Figyelt kérdés
Angol érdekelne elsősorban, de más szakosok tapasztalatát is várom, mert gondolom nem lehet nagy a különbség.
2010. szept. 12. 16:23
 1/4 anonim ***** válasza:

háát..francián pl. elég brutális..

de messze nem teljesíthetetlen

csak nagyon ott kell lenni lelkileg, mert ugye nem hibázhatsz :S különben min. egy félévet csúszol..

nem értem miért nem lehet pótvizsgát tartani belőle..

na mindegy :S

ha egész évben dolgozol, akkor nem érhet meglepetés sztem :) úh hajrá! :)

2010. szept. 14. 20:40
 2/4 anonim ***** válasza:

másodéves angolos vagyok. :)

az írásbeli szerintem könnyű volt, kb mint az emelt szintű érettségi. állítólag pár éve még nehezebb volt, de túl sokan buktak és könnyítettek.

a szóbeli se nehéz olyan szempontból, hogy kevesen buknak, viszont ott azért jól lepontoztak jónéhány embert. mert van pár hülye téma. de alapjában most májusban nem sokan buktak. akik igen, azok inkább szóbelin azt hiszem.

2010. szept. 14. 20:50
 3/4 A kérdező kommentje:
És a hallásértés milyen?
2010. szept. 14. 21:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Az nincs a vizsgában. Csak írásbeli meg szóbeli. Az írásbeliben is ilyen karikázós, egy-egy szóval kiegészítős, inkább nyelvtani feladatok, szóval nincs kifejtős, levelet sem kell írni.
2010. szept. 15. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!