Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szabad ugyan abban a szekrenyb...

Szabad ugyan abban a szekrenyben tarolni a babam torolkozojet, lepedojet stb. amiben a mienk van?

Figyelt kérdés
Lassan 9 hos es mar annyi ruhaja van hogy nincs hova tegyem,az o szekrenykeje mar dugig van es mar a torolkozojet sem tudom bele tenni a mi szekrenyunkben van hely es gondoltam oda teszem az oveit is hogy ne legyenek a ruhacskaji egy zacsiban,hogy legyenek a szekrenyben.
2009. jún. 24. 09:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan, gondolom a szekrényetekben csak a tiszta törcsitek van:)

Ha a lányom cuccai nem férnének el a szekrényében én is bepakolnék a mienkbe.

2009. jún. 24. 09:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne szabadna? Gondolom a tiétek is kimosott állapotban van eltéve ... :)
2009. jún. 24. 09:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát nálunk hely hiány miatt így van, a miénk a fölső polcon a lányomé az alsó polcon mi baja lenne nem koszos semmi...
2009. jún. 24. 09:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi baja lenne? Ti amúgy nem érintkeztek a gyerekkel?
2009. jún. 24. 09:29
 5/5 A kérdező kommentje:
De koszike hat persze hogy tiszta dolgok vannak a szerenyben,(tulzasba viszem a mosast minden nap vagy masodik nap csak mosok mert a torolkozoket csak egyszer hasznapjuk fel es utanna megy a mosasba) koszike szepen akkor ok mar ott is vannak !!! :))) minden jot es jo egeszseget es jo babazast !!
2009. jún. 24. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!