Önálló evés. Van, akinek a babája nagyon későn kezte? Mikor
Kislányom 15 hónapos, és esze ágában nincs önállóan enni, még a kanalat se fogja meg. Kukit vagy kekszet megfog és megeszi, de mást nem. Rá lehet vezetni valahogy? (Önállóan még cumisüvegből sem iszik, jobb ha tartom neki, akkor szabad a két keze, amivel matathat :o) ) - csak ez már lassan így nem lesz jó. Azt meg nem tehetem meg vele ebben a melegben, hogy nem adok neki inni, csak eléteszem, nem szeretném, hogy kiszáradjon. Mert ahhoz elég akaratos, hogy bármilyen szomjas is, inkább nem inna.
Ötletek???
Figyelj, 15 hónapos... még nagyon kicsi. Nem szeretnélek bántani, de tényleg nem értem, miért lenne az önálló evés feladata egy ekkora gyereknek, azt 2 éves korra "kell".
Én egyébként úgy jöttem rá, hogy a fiam képes kanállal enni, hogy elé tettem az ételt és kiszaladtam valamiért. Mire visszaértem, evett. Aztán meglátott, és befejezte. :) De ő addigra már jóval nagyobb volt, nem tudom mennyi, de másfél már biztos elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!