Szép lánynevet szeretnék találni a kicsimnek, írnátok?
Figyelt kérdés
Nincsenek különösebb elvárásaim a nevet illetően bármilyen jöhet. Köszi!2012. máj. 4. 12:55
21/30 anonim válasza:
Borbála, Róza, Lilla, Léna, Rebeka
23/30 A kérdező kommentje:
Jaj, annyi gyönyörű nevet írtatok! Nagyon nehéz lesz választani! Köszönöm mindenkinek! :)))
2012. máj. 4. 18:38
25/30 anonim válasza:
nekem az Eliza a kedvencem :)
Majd írd meg mit választottatok!!
26/30 anonim válasza:
Én is kíváncsi vagyok, melyik lett a befutó!
27/30 A kérdező kommentje:
Ma átbeszéljük férjemmel, meg jönnek anyuék és a tesóm, és együtt választunk valami szépet! :) Este megírom! Annyi csak a "gond" hogy sok szép név már foglalt a családban, pl. Eliza, Boglárka, Bori is van picike. De nem baj még így is rengeteg szép név van!
2012. máj. 5. 10:14
29/30 A kérdező kommentje:
Na, egyelőre a Réka a befutó és a Lilla. A közös vélemények alapján tehát Réka Lilla. De nagyon megtetszett mondjuk a Lotti is. :D Köszönöm mindenkinek a segítséget!
2012. máj. 5. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!