Hol lehet kis tárolóedényeket venni, amiben lefagyaszthatóm a kicsimnek az ételt? Sok kis tárolóedényt kéne, rendelnék.
Figyelt kérdés
2011. nov. 9. 13:34
1/14 anonim válasza:
Avent készletet lehet kapni. Vagy 30 db fedeles műanyag pohárka. Fele 170 ml-es, fele 220ml-es. Most nem tudom, hol lehet kapni, de 3 éve a nagyobbik lányomnak a Tescoban vettük.
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi!
Nagyobbat, vagy sok kicsit érdemes venni? 200 ml-es nagy?
2011. nov. 9. 13:42
3/14 anonim válasza:
Nekem is avent van.
Lehet fagyasztani is és forralni is.
De ennél vannak olcsóbb lehetőségek is, pl egy akármilyen vasedényben v műanyagos boltban.
4/14 anonim válasza:
2.
Én jobb szeretem a nagyobb avent poharat, nekem is van pici is és nagy is. Praktikusabb.
5/14 anonim válasza:
Nekem is Avent van. Én a kisebbeket szeretem, mert abba pont egy adat főzelék fér bele. Így nem kell pepecselni, meg nézegetni, hogy mennyi van benne. Persze a nagy is jó, van olyanunk is, csak az több helyet foglal a fagyóban, mert ugye nálunk a fele üres marad, hisz csak egy adagot teszek abba is.
6/14 anonim válasza:
2.
Az én picimnek egy adagja a nagy pohárban fér el. Zabagép :)
Kérdezőnek: ha nagyétkű a babád, akkor a nagy poharat vedd inkább, ha kisétkű, akkor a pici poharat :)
7/14 A kérdező kommentje:
Hűha:D , nagyétkű :) Most találtam vegyes csomagot a Brendonban!
Egyébként meglepő, de olcsóbb megvenni a poharat+ a fedelet külön!, mint egy csomagban ....no comment.
2011. nov. 9. 14:03
8/14 anonim válasza:
gyógyszertárban vettem tök olcsón kicsi és nagy fedeles tégelyeket, kb akkorák mint az avent.
9/14 anonim válasza:
az auchanban a műanyag edényeknél egészen kis pici edénykék is vannak (műanyag,mint az avent) és jóval olcsóbb,mint az avent tárolók,amiket pl. brendonban és más bababoltokban vehetsz meg.
10/14 anonim válasza:
én tescos anyatejtároló zacsiban fagyasztok,azt hiszem 1400 ft 40 darab,igaz,h csak egyszer használatos,de szerintem még így is jobban megéri,mint a poharak,plusz,kevesebb helyet foglal,ja és steril..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!