S. O. S. Nagyon piros a feneke a kicsimnek, mit vegyek rá?
Elég sokat kakilt mostanában, a meleg is közre játszhatott, mára már nagyon kipirosodott a kicsim feneke, sírt, amikor fürdettem. Orvoshoz nem tudunk most menni, max. ügyeletre, mivel tudom enyhíteni a pirosodást?
Holnap még nyitva lesz a DM, milyen krémet, vagy hintőport vegyek?
Szia
A Sudocrem tényleg nagyon jó, de a neogranormon is be vált nekünk.Lányomnak fogzáskor volt 1szer ilyen a feneke.Én azt ajánlom, hogy mindegyik peluscserénél töröld át neki kamilla teával, mert az gyulladás csökkentő, és utána vékonyan az általad választott krém.
Ja és amennyit csak lehet legyen szabadon a picid popsija, hogy szellőzzön.
5-ös voltam.
Nem írtad mennyi idős, de végül is lényegtelen is.A fogzás tünete a sok kaki és az ettől kipirosodott popsi...ez ellen sokat nem lehet tenni.Mint írtam én kamillával törölgettem, és Sudocremmel kentem, és amennyit tudtam szellőztettem a popsiját.Egyébként nekünk a babylove-os pelenka kiütés elleni krém is jó volt, most, hogy így utána gondolok..Tudod ilyen tégelyes a DM-ben!Pár 100Ft, 1 próbát megér szerintem.
Jobbulást!
Minden babánál más vált be, nekem az 1. gyereknél a Bepanthen, a másodiknál inkább a Sudocreme. De ami nagyon fontos, hogy ilyenkor az illatosított törlőkendőket el kell felejteni. Legjobb, ha csak vizes vattával mosod le, és szárazra törölöd a popóját, majd utána kened be.
Általában a savas kaki csinál ilyet. Fogzik? Vagy mit evett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!