Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » S. O. S. Nagyon piros a...

S. O. S. Nagyon piros a feneke a kicsimnek, mit vegyek rá?

Figyelt kérdés

Elég sokat kakilt mostanában, a meleg is közre játszhatott, mára már nagyon kipirosodott a kicsim feneke, sírt, amikor fürdettem. Orvoshoz nem tudunk most menni, max. ügyeletre, mivel tudom enyhíteni a pirosodást?

Holnap még nyitva lesz a DM, milyen krémet, vagy hintőport vegyek?

2012. ápr. 28. 21:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nekünk a Sudo vált be,pont a minap kellett használnom,mert jön a foga a lányomnak(egyszerre 2)és ez a savas kaki kicsípte neki.
2012. ápr. 29. 08:29
 22/25 A kérdező kommentje:
Köszi a többi segítséget is, vettem első körben sudocream-et és főztem kamilla teát, remélem nem kell tovább kísérletezni és ezek használni fognak.
2012. ápr. 29. 13:13
 23/25 anonim ***** válasza:
En is a sudocremet javaslom. Azert leirom, hatha szamit. Peluscserenel ilyen erzekenyebb idoszakban erdemes megmosni a csap alatt a feneket, baba szappannal, ami nem szarit, mert utana en a babylove (dm-es) babaolajjal bekentem es ra a sudocremet. Lehet kamillas vattaval is. Lenyeg, hogy, ahogy irtak is, a torlokendo ilyenkor meg jobban kidorzsoli a boret, sebes lehet tole a vegen.
2012. ápr. 30. 00:12
 24/25 anonim ***** válasza:
A törlőkendő alkoholos és az nagyon csípi a kipirosodott fenekét ilyenkor azért jobb inkább a kamillás vatta.
2012. ápr. 30. 13:22
 25/25 A kérdező kommentje:
Ez a sudocream tényleg csodákat művelt. Ma reggelre már alig volt piros a kicsim feneke, annyira örülök neki.
2012. ápr. 30. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!