Melyik hordozókendőt válasszam? Amazonas CarryBaby vagy Amasonas Jersey Sling?
Előnyök, hátrányok? Várom a tapasztalatokat.
Annyit még megjegyzek, hogy a babám már 5 hónapos, nagyon ölbe szokott és közben a kétévesem után szaladgálok otthon, játszótéren stb. Ezt a helyzetet szeretném megkönnyíteni a kendővel.
Én annó vettem hordozó kendőt, sima, oldal kengurút, de leszakadt a hátam 10 perc után, nem bírtam benne vinni, ha csak simán fogtam az öldmben, sokkal könnyebb volt valahogy a gyerek.
Menj el a brendonba, próbáld ki hogy szeret-e benne lenni a baba, és hogy bírod-e benne 10-20 percet, mert ha nem, felesleges pénzkidobás!
Én egyiket sem ajánlanám, mert csak elől lehet velük hordozni. Ez egy 7-8 kilós babával nagyon megterhelő, ekkora babát már nagyon erősen ajánlott háton hordozni. A Jersey Sling-gel nincs tapasztalatom, de a Carry Baby-vel igen, ugyanis párszor kipróbáltam. Nem jött be. Eléggé lazán lóg benne a gyerek, végig olyan érzésem volt, hogy mindjárt kiesik belőle...
Ehelyett ajánlanám inkább a mei tai-t (Gremese, Liliputi, Hajtka, Hunbaba stb) vagy ha mindenképp kendőt szeretnél, akkor Didymos, Hoppediz, Lana, Girasol - ezek a legjobbak. Vagy van még a Nandu, de arról megoszlanak a vélemények, van, aki szerint jó, van, aki szerint nem, én nem tudom ,nem próbáltam még.
Az amazonasnakis sima kendője!Mármint akötős!Nekünk olyan van az 510es hosszúságú!
Mi imádjuk!Én netről tanultam,simánlehet,bár mikor annyiratetszett a lányomnak,akkor utána voltunk tanfolyamon...De anetről is mega lírásból is lehet,csak jó szorosra kell,hogy en lóhjon ababa!A babák is azt szeretik,meg úgy biztonságos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!