Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek mi rosszat írtam?

Szerintetek mi rosszat írtam?

Figyelt kérdés

Az első válasz az enyém és először 0%-ra lepontoztak.Csak egyszerűen nem értem hogy mi rosszat írtam.van aki szerint az volt a gond hogy úgy írtam sétáltassák és nem úgy hogy sétáltatják.Most komolyan a helyesírás miatt pontozzák le itt egyesek a másikat?Mert ha igen ez annyira szánalmas szerintem.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

2012. máj. 3. 16:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

A 2. válaszoló vagyok. Úgy tűnik, sokaknak problémája van a szövegértéssel, ezért szeretnék pár részletet kiemelni abból, amit előzőleg írtam:

SZERINTEM

AZ ÉN VÉLEMÉNYEM AZ

(SZEMÉLYES megfigyeléseim és tapasztalataim alapján)

Természetesen TISZTELET A KIVÉTELNEK, NEM ÁLL SZÁNDÉKOMBAN általánosítani.

Én is babakocsis anyuka vagyok, de ettől függetlenül SOHA nem ítélem el azon nőtársaimat, akik nem azok.

Ellenben aki elég régóta van ezen az oldalon, és sokat olvasgat a babás témakörökben, az tudhatja, hogy a hordózókendős-babakocsis-bébihordozós anyukák között SZINTE MINDIG vita van, és NÉMELYEK képesek legalább úgy összeacsarkodni rajta, mint a tápszer vs. anyatej, császár vs. természetes szülsé témakörökben.

Ez tény.

Ahogy tény az is, hogy az emberek legtöbbje manapság azt az elvet vallja, hogy "aki máshogy csinálja, az idióta", szóval nem kell meglepődni, hogy valakit lepontoznak, ha elmondja a véleményét. És érdekes módon a lepontozó mindig az ellentáborból kerül ki - szóval nem értem, mi volt a baj a válaszommal, és miért érzik sértőnek, sőt, vádaskodónak. Szerintem abban egyetérthetünk, hogy aki azonos véleményen van, az nem lefelé pontoz...

2012. máj. 3. 18:14
 12/23 anonim ***** válasza:
Az "Ami a szívemen az a számon" dologra nem minden esetben kell büszkének lenni. Van ugyanis egy határa ennek a nagy őszinteségnek: az illendőség és az, hogy ne bántsunk másokat. Nagy ám a különbség az őszinteség és a nyers viselkedés között. Első esetben jó tulajdonságról van szó, második esetben a szókimondás olyan, mint a segglyuk: "mindenkinek van, de senkit nem érdekel a másé".
2012. máj. 3. 19:40
 13/23 A kérdező kommentje:

2 válaszolónak!

Én nem pontoztalak le,sőt zöld kezet nyomtam.Én teljesen egyetértek veled.Én is elég régóta járok erre az oldalra és tudom miről beszélsz.

2012. máj. 3. 19:41
 14/23 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti (azaz 2.): nem ítéled el, ám ha valaki lepontoz, te egyből írod kajánul: tuttti hogy a hordókendős anyuka volt!

Tudod ez olyan, mint amikor valaki azt mondja, ő ugyan nem rasszista, de ha valakitől lopnak, már mondja is, hogy tuti hogy cigány volt......már bocs a példáért, csak érzékeltetni akartam, hogy NE TAGADD le, amit gondolsz. Nem szimpatizálsz a mei tai-osokkal, mert egyből meggyanúsítottad őket! Ha valóban őszinte vagy, NE TAGADJ.

2012. máj. 3. 19:42
 15/23 anonim ***** válasza:
Szerintem választ kaptunk miért lett lepontozva a kérdező :)))
2012. máj. 3. 19:43
 16/23 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz a pontozáson,én is idegeskedtem miatta is de főleg a beszólásokon az oldal tele van rosszindulatú,"ki ha én nem" típusú anyukákkal,sőt legtöbbjük szidja azt aki nem úgy csinálja.Mondok pár példát pl sok anyuka bele van bolondulva a könyvekbe,meg a mai trendekbe,és aki nem csinálja,vagy a gyereke másképp fejlődik,mások a szokások,azt lehordják a sárga földig.Pl én nem vagyok híve a magamra kötöm a gyerekem dolognak oké az első 2-3 hónapban még megértem,annak van értelme pici a baba stb,de utána mikor már forog elkezd kúszni,sokkal érdeklődőbb,de sosem támadom azokat akik magukra kötik,engem bezzeg igen,hogy rossz anya vagyok stb.akkor az altatással kapcsolatban,a hozzátáplálással kapcsolatban,és minden babával kapcsolatos dologban támadnak az anyukák,és hihetetlen rosszindulattal,gonosz megjegyzésekkel beszélnek a másikról.Komolyan mondom feljövök ide hátha olvasok valaki érdekességet,vagy valami hasznosat,és akkor megy az egymás cseszegetése,sárba tiprása.Néha elgondolkodom,jó helyen járok-e,értelmes,felnőtt anyukák írnak ide vagy nem.Azt mondom neked,ne érdekeljenek ezek,mert felesleges mind a pontozáson,mind néhány felfogáson rágódni.
2012. máj. 3. 19:44
 17/23 A kérdező kommentje:

12.-nek!

Lehet hogy nem értetted "ami a szívemen a számon mondatomat"de akkor megmagyarázom!Én igenis büszke vagyok rá hogy meg merem mondani a véleményemet.És ez alatt nem beszólásokra gondoltam!Hanem ha valaki mond/ír valamit akkor igenis megmondom a véleményemet,nem az illető háta mögött beszélem ki.Hanem szemtől szemben.Mert azt én is nagyon utálom mikor valaki kétszínű.És nem hinném hogy nyers a modorom.

De neked 12-es.....

2012. máj. 3. 19:45
 18/23 anonim ***** válasza:
Nekem épp hogy nem nyers a modorom, ezt mi sem támasztja alá, mint hogy zavarta a "fülemet" egy vádaskodó és nyers modorú nő. Ezel szemben te sok szmájlival leírtad neki, hogy Te felpontoztad........ez önmagáért beszél.
2012. máj. 3. 19:49
 19/23 A kérdező kommentje:

16-os

Neked is igazad van!!!!!

77%-os meg javaslom menj máshova kötekedni!Vagy inkább foglalkozz a gyerekeddel már ha van és nem egy unatkozó kis tini vagy.

2012. máj. 3. 19:49
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem leszel attól kétszínű, ha nem bántasz meg másokat, hidd el. Csak kedves és szerethető ember.
2012. máj. 3. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!