Szerintetek mi rosszat írtam?
Az első válasz az enyém és először 0%-ra lepontoztak.Csak egyszerűen nem értem hogy mi rosszat írtam.van aki szerint az volt a gond hogy úgy írtam sétáltassák és nem úgy hogy sétáltatják.Most komolyan a helyesírás miatt pontozzák le itt egyesek a másikat?Mert ha igen ez annyira szánalmas szerintem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Nem nulla, hanem 59......az ezen az oldalon totálisan átlag pontozás :)
Lehet hogy valaki ezt kifogásolta, hogy te meg a hordozóban sétáltatást kifogásolod, mondjuk aki így sétáltatja a babáját, neki bántó volt, amit írtál. Mert bíráltad a döntését. Kisbabás kérdésben sosem lesz senki 100%, mert ahány anyuka, annyi döntés, és mindegyik csak a sajátját tartja jónak.
Szerintem semmi rosszat nem írtál, és az én véleményem az, hogy nem is a helyesírás miatt pontoztak le.
A piros kezecskét inkább a mei tai-os, hordozókendő-mániás anyukák osztogatják előszeretettel az ilyen kérdéseknél (személyes megfigyelésem és tapasztalataim alapján), valamint azok, akik vázra szerelhető babahordozóban sétáltatják a babájukat (és állítják, hogy egészséges). Természetesen tisztelet a kivételnek, nem áll szándékomban általánosítani.
Na, amit 2. válaszoló írt, az iskolapéldája a vitakirobbantásnak, általánosításnak és vádaskodásnak, megbántásnak és bírálásnak.
Én nem hordozok, babakocsizom, de sosem írnék ilyen bántó és általánosító, vádaskodó szöveget. Vagy ha igen, megérdemelném a sárga földig pontozást.
1.-nek!
Igen most már 59% de először 0%!volt.A kérdező azt kérdezte hogy a vízszintes fekvés rendellenes e?Én erre írtam hogy az a rendellenes mikor babahordozóban sétáltatják a babákat.Ha ez miatt pontoztak le hát legyen benne örömük de nem is tesz jót egy újszülött gerincének.És a véleményét meg mindenki leírhassa,ahogyan itt a 2.válaszoló is.És ezért nem kell a sárga földig lepontozni ahogy az utolsó írta.
2. nem véleményt írt, hanem konkrétan bizonyos édesanyákra vádaskodott. Ez pedig csúnya dolog babás témakörben, mert mindenkinek el kéne fogadni a "Másik csoport képviselőit". Babakocsis vagyok, és igen, nem hordozok, de nem jutna eszembe bírálni itt őket, hogy "tuti ők írták, a hordozósok, tuti ők pontoznak le.blabla"
Mert ahogy az emberekhez hozzáállsz, úgy fognak hozzád is. Ennyi.
Kedves utolsó!
Csak annyit írnék még neked.Tudod van aki kimondja,ki meri mondani a véleményét és van aki nem.Gondolom a 2.válaszoló is kimondja ha valamit gondol és én is ilyen vagyok.Ami a szívemen az a számon.És nem az érdekel hogy lepontoztak először csak nem értettem.Ha valaki szerint bántó volt akkor legalább a piros kezecske mellé indokolja is meg,szerintem így tisztességes.
Ez nem helyesírás ez tahóság az én sem szeresem ám :)
Szerintem az is elég szánalmas hogy jelentőséget tulajdonítasz a pontozásnak.
Utolsó!
Mi tahóság?
Esetleg ahogyan te válaszolsz? Ha nem tetszik nem kell válaszolni!De semmi baj az eszedhez mérem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!