Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek mi rosszat írtam?

Szerintetek mi rosszat írtam?

Figyelt kérdés

Az első válasz az enyém és először 0%-ra lepontoztak.Csak egyszerűen nem értem hogy mi rosszat írtam.van aki szerint az volt a gond hogy úgy írtam sétáltassák és nem úgy hogy sétáltatják.Most komolyan a helyesírás miatt pontozzák le itt egyesek a másikat?Mert ha igen ez annyira szánalmas szerintem.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

2012. máj. 3. 16:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
82%

Nem nulla, hanem 59......az ezen az oldalon totálisan átlag pontozás :)

Lehet hogy valaki ezt kifogásolta, hogy te meg a hordozóban sétáltatást kifogásolod, mondjuk aki így sétáltatja a babáját, neki bántó volt, amit írtál. Mert bíráltad a döntését. Kisbabás kérdésben sosem lesz senki 100%, mert ahány anyuka, annyi döntés, és mindegyik csak a sajátját tartja jónak.

2012. máj. 3. 16:12
 2/23 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem semmi rosszat nem írtál, és az én véleményem az, hogy nem is a helyesírás miatt pontoztak le.

A piros kezecskét inkább a mei tai-os, hordozókendő-mániás anyukák osztogatják előszeretettel az ilyen kérdéseknél (személyes megfigyelésem és tapasztalataim alapján), valamint azok, akik vázra szerelhető babahordozóban sétáltatják a babájukat (és állítják, hogy egészséges). Természetesen tisztelet a kivételnek, nem áll szándékomban általánosítani.

2012. máj. 3. 16:13
 3/23 anonim ***** válasza:
66%

Na, amit 2. válaszoló írt, az iskolapéldája a vitakirobbantásnak, általánosításnak és vádaskodásnak, megbántásnak és bírálásnak.

Én nem hordozok, babakocsizom, de sosem írnék ilyen bántó és általánosító, vádaskodó szöveget. Vagy ha igen, megérdemelném a sárga földig pontozást.

2012. máj. 3. 16:16
 4/23 A kérdező kommentje:

1.-nek!

Igen most már 59% de először 0%!volt.A kérdező azt kérdezte hogy a vízszintes fekvés rendellenes e?Én erre írtam hogy az a rendellenes mikor babahordozóban sétáltatják a babákat.Ha ez miatt pontoztak le hát legyen benne örömük de nem is tesz jót egy újszülött gerincének.És a véleményét meg mindenki leírhassa,ahogyan itt a 2.válaszoló is.És ezért nem kell a sárga földig lepontozni ahogy az utolsó írta.

2012. máj. 3. 16:26
 5/23 anonim ***** válasza:
52%

2. nem véleményt írt, hanem konkrétan bizonyos édesanyákra vádaskodott. Ez pedig csúnya dolog babás témakörben, mert mindenkinek el kéne fogadni a "Másik csoport képviselőit". Babakocsis vagyok, és igen, nem hordozok, de nem jutna eszembe bírálni itt őket, hogy "tuti ők írták, a hordozósok, tuti ők pontoznak le.blabla"

Mert ahogy az emberekhez hozzáállsz, úgy fognak hozzád is. Ennyi.

2012. máj. 3. 16:28
 6/23 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Csak annyit írnék még neked.Tudod van aki kimondja,ki meri mondani a véleményét és van aki nem.Gondolom a 2.válaszoló is kimondja ha valamit gondol és én is ilyen vagyok.Ami a szívemen az a számon.És nem az érdekel hogy lepontoztak először csak nem értettem.Ha valaki szerint bántó volt akkor legalább a piros kezecske mellé indokolja is meg,szerintem így tisztességes.

2012. máj. 3. 16:43
 7/23 anonim ***** válasza:
43%

Ez nem helyesírás ez tahóság az én sem szeresem ám :)

Szerintem az is elég szánalmas hogy jelentőséget tulajdonítasz a pontozásnak.

2012. máj. 3. 16:49
 8/23 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Mi tahóság?

Esetleg ahogyan te válaszolsz? Ha nem tetszik nem kell válaszolni!De semmi baj az eszedhez mérem!

2012. máj. 3. 17:22
 9/23 anonim ***** válasza:
Nemtudom miért van mindenki fölakadva a pontozáson,nem az lenne a lényeg hogy próbáljunk egymásnak segiteni a válaszokkal?Raktam már fel én is nem egy kérdést,de nekem nem az a legfontosabb hogy ki hány százalékos,hanem az hogy mennyire értelmes vagy hasznos számomra a válasza!
2012. máj. 3. 17:43
 10/23 anonim ***** válasza:
Tényleg nem fontos a pontozás, de itt csak az az egyetlen dolog van, amivel kimutathatod hogy mit gondolsz más válaszáról és persze ha elmondod a véleményed, amit nem sokan vállalnak. Ezek a kérdések, amilyenre te is válaszoltál darázsfészkek, mert ha így, ha úgy válaszolsz, lesz egy tábor, aki nem ért egyet és sajnos el kell fogadni ezek nemtettszését :)
2012. máj. 3. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!