Szerintetek ez normális?
Sziasztok!
Van egy csajszi, kislánya anyi idős mint az enyém 11 hós, ma lent voltunk sétálni és elkezdett nyafkázni a kislánya és ő erre azt mondta hogy húú gyerek már nem bírlak elviselni árvaházba duglak. Utána még beszélgettünk a kislány csak nyöszörgött, erre ő azt mondta hogy tegnap is ilyen elvielhetetlen kis "liba" volt és ő már nem bírja és hogy már komolyan gondolkodik rajta hogy árvaházba dugja. Rá fél percre amikor elaludt a kislány ment oda hozzá és szó szerint ébreszgette hogy minek alszik anyit, én személy szerint nagyon fel voltam háborodva és meg is mondtam neki a magamét. A ti véleményetek mi ezzel a dologgal kapcsolatban?
A kimerültség nem csak azért lehet mert keveset alszik, hanem mert egyszerűen tehernek érzi a babázást (ami persze szörnyű, rosszabb mint a szimpla kimerültség).
Igen, valóban gáz, hogy ilyeneket mond a gyereknek. Sajnálom a kislányt, de most őszintén mit tehetsz? Mit látsz még, veri is talán? Mert akkor jelentheted, de sajnos szóval verés miatt nem veszik el a gyereket, pedig elég mélyen bánthatja a gyereket az is (sőt).
Nem tudok róla hogy verné a gyereket nem láttam még a védőnő már jelentette volna ha gyereken foltok ütésnyomok vannak.
Kedves válaszoló ez nem kibeszélés tudja nagyon jól hogy én ezt a páromnak is elmondom és hogy kikérem ANONIM más anyukák esetleg netezők véleményét. Sajnos sokat nem tehetek és remélem hogy lassacskán megjön az esze és nem "bántja " a kislányt szavakkal mert most még nem érti nem tudja a jelentését a szónak a csajszi de érzi hogy valami nincs rendben
Én sokszor találkozom ilyen anyukákkal, és ahogy figyelgetem őket rájötem, hogy ezek a "beszólások" a másik anyukának szólnak. Nem is tudom, hogy írjam, hogy érthető legyek..szóval olyan vagánynak tűnik, vagy vagánykodni akar az ilyen anyuka, szerintem nem gondolják komolyan, csak azt akarják megmutatni, hogy ők ilyen fene nagy szájú anyukák, gondolom ezek a nők általában véve is nagyszájúak, vagányak.
Hát..nem tudom érthető vagyok e, vagy valaki érti e azt amit mondani szeretnék :-)
Egyébként én nem tudok ezen már felháborodni, mert anniy mindent hallottam a játszótéren, és láttam is, hogy ezek a beszólások kismiskák. PL, tegnap apuka lejött a játszóra, és anyukát hazáig pofozta. A gyerek meg ült a hintában:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!