Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek ez normális?

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy csajszi, kislánya anyi idős mint az enyém 11 hós, ma lent voltunk sétálni és elkezdett nyafkázni a kislánya és ő erre azt mondta hogy húú gyerek már nem bírlak elviselni árvaházba duglak. Utána még beszélgettünk a kislány csak nyöszörgött, erre ő azt mondta hogy tegnap is ilyen elvielhetetlen kis "liba" volt és ő már nem bírja és hogy már komolyan gondolkodik rajta hogy árvaházba dugja. Rá fél percre amikor elaludt a kislány ment oda hozzá és szó szerint ébreszgette hogy minek alszik anyit, én személy szerint nagyon fel voltam háborodva és meg is mondtam neki a magamét. A ti véleményetek mi ezzel a dologgal kapcsolatban?

2012. máj. 3. 13:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

szerinted???

szerintem senki sem fogja azt írni, hogy normális,ahogy viselkedett.de ez egyértelmű....

2012. máj. 3. 13:39
 2/13 A kérdező kommentje:
szerintem nem normális, arra gondoltam hogy lehetséges hogy csak dühből ondta hogy árvaházba adja? Esetleg meg istenné? Nem tudom eldönteni mert komoly volt az arca amikor ezt mondta, máskor is amikor lent voltuk sétálni és esetleg elkezdett sírni a kislány megrángatta a babakocsit és ott kiabált az utcán hogy hallgass már el k.rva kölyök.
2012. máj. 3. 13:41
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem ismered a hátteret, hallottál valamit. Mindkét rész elképzelhető. Az is, hogy be adná, de az is hogy csak szimplán ideges, fáradt, esetleg történt valami ami befolyásolja. Nekem is meg az ilyen szülőről a véleményem.
2012. máj. 3. 13:46
 4/13 anonim ***** válasza:

Lányom nagyon sírós volt, az első év kő kemény volt vele. De soha nem mondtam neki, hogy k.urva kölyök. Persze kiakadtam sokszor, és nagyon nehéz volt egy-egy helyzet, de az utcán vagy akár csak otthon nem ordítoztam vele.

A kimerültséget értem, és az ezzel járó hibás döntéseket, hibás mondatokat is, és azt is megértem, ha elege van. De ezt lehet kezelni alapvetően, csak lehet neki már segítségre lenne ehhez szüksége!

Remélem a családja mellette áll és segít neki. Ha nem akkor te mint külső személy egy beolvasással nem biztos, hogy célt érsz sajnos, sőt még rosszul is foghatja fel az anya, és a baba issza meg a levét. Sajnos ezt nem lehet tudni, mi játszódik le az anya fejében,és mitől van ennyire kibukva.

Jó esetben csak a fáradtság és tehetetlenség beszél belőle, de közbe szereti a kisbabáját.

2012. máj. 3. 13:50
 5/13 anonim ***** válasza:

már bocs,de egy szülő akármennyire is fáradt/dühös,olyat nem mondhat, hogy beadja az árvaházba!!!!

Barátnőm szokott olyat mondani, hogy "jól megszívatott a gyerekem" de csak "poénból" mikor kivan én meg jót mosolygok.

Ja és nekem sincs birka türelmem,nagyon nincs, több napos nyavajgástól a falnak megyek, de olyat SOHA nem mondanék, hogy beadom árvaházba!

1.

2012. máj. 3. 13:51
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem fáradt sem kimerült sajnos, a leényzó egy tündéri jó gyerek éjszakát végigalussza és ezt tudom mert a multkor itt volt nálunk éjszaka mert anyuci bulizni akart menni napközben is alszik 3 órát és este fél9-9 től reggel 7-8 ig alszik, csak akkor nyafkázik egy kicsit amikor éhes vagy szomjas, nem nagyon foglalkozott idáig sem a gyerekkel, volt olyan is hogy a pelenkáit én mostam ki mert ő azt mondta hogy incs kedve és hogy kár volt megszülni a gyereket , milyen anya az ilyen?
2012. máj. 3. 13:54
 7/13 A kérdező kommentje:
Ja és ezt megmondom neki a szemébe is de nem érdekli semmi se a gyerek se a háztartás, már midnenki elpártolt mellőle én vagyok az utolsó ember a férjén kivűl a ki szóba áll vele.
2012. máj. 3. 13:57
 8/13 anonim ***** válasza:

szegény kislány:((

és apuka??nagyszülők??

2012. máj. 3. 13:58
 9/13 anonim ***** válasza:

Utálok idegenekkel idegeneket kibeszélni, ha téged zavar, akkor sétálj mással, mert attól nem lesz jobb neked, ha kibeszéled egy maréknyi idegen netezővel.

A választ tudod, hogy nem, ez nem normális, de a pletyi-körbe én szállok be, sorry :)

2012. máj. 3. 14:00
 10/13 A kérdező kommentje:
A nagyszülők nem állnak vele szóba, apuka rengeteget melózik 2 állása van hogy tudják fizetni a lakást, a nő miatt a nagyszülők nem jönnek már el csak ha apuka otthon van. A nagyszülők egyébként azért nem akarnak nagyon eljönni mert állandóan kupi van és a kislány is ha nincs itthon apuka akkor akár órákat van a kaksiba átázik és tiszta kosz a ruhája.
2012. máj. 3. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!