Ti mit tettetek volna a helyemben? Anyós kérdés.
sajnos anyósom nem a legtisztább emberek közé tartozik.
ahol él mondhatni koszfészek.
ezért ritkán megyünk hozzá,imádja az unokáját a 2 éves kislányomat, legalább ő miatta hogy ne kapjon el semmi bacit lehetne kicsit tisztább..
de a tegnapi eset kiverte nálam a biztosítékot,..
vittünk pizzát itthonról hogy azt esszük nála, de a kislányom épp aludt mikor ettünk, így mondtam hogy tegye már el az ő részét és ha felébredt megeszi..
látom hogy beteszi a mikróba.
aztán kiment cigizni, és belestem a mikróba....
egér ürülék volt benne, és csak úgy tányér nélkül tette be a pizzaszeletet !!!!!
azt hittem felrobbanok!!!!!!!!!!!!!
úgy kivágtam a pizzát a kutyának hogy csak úgy nyekkent..
anyós észre sem vette, nem szóltam semmit, de amikor felébredt a gyerek fogtuk magunkat és eljöttünk mindannyian, férjem is..
ha nem látom meg hova teszi a kaját tuti oda adja a lányomnak..
képes volt betenni a redvás mikróba a pizzát.
nem tudom felfogni, azt hittem van annyi esze hogy tányérra teszi, de nem..tudja ő is hogy kosz van nála és mégis..
és azért nem én tettem el a kaját mert akkor beszólt volna hogy ne nyúlkáljak az ő házában..
szóval ennyi... ti hogy reagáltatok volna, vagy mit csináltatok volna??
még mindig ideges vagyok !!!!!
és úgy döntöttünk, hogyha megkérdezi miért nem megyünk majd hozzá mostanában, a férjem megmondja neki hogy amíg nem takarít ki és nem lesz rend nem megyünk...
lesz hatása vajon?
egérürülék volt, mert egércsapda is van a házban,..
eddig nem láttam a mikróban kakit, csak most.
és nem szokott se sütni, se főzni ha már csokidaráról beszélünk..
és állandóan én takarítok mikor ott vagyunk nála, mert ő nem képes, addig játszik a lányommal,
de most 35 hetes kismama vagyok, és ha nem gond nem akarok elkapni semmi redvát..
csak ezzel akarom rábírni hogy nem megyünk, hogy hátha kitakarít.
köszi a válaszokat.
Férjed mit szól, mi az egészről a véleménye? Kedves mama mindig ilyen volt? Férjed is ebben nőtt fel?
Agyam eldurran nekem is a sztorid alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!