Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mit tettetek volna a...

Ti mit tettetek volna a helyemben? Anyós kérdés.

Figyelt kérdés

sajnos anyósom nem a legtisztább emberek közé tartozik.

ahol él mondhatni koszfészek.

ezért ritkán megyünk hozzá,imádja az unokáját a 2 éves kislányomat, legalább ő miatta hogy ne kapjon el semmi bacit lehetne kicsit tisztább..

de a tegnapi eset kiverte nálam a biztosítékot,..

vittünk pizzát itthonról hogy azt esszük nála, de a kislányom épp aludt mikor ettünk, így mondtam hogy tegye már el az ő részét és ha felébredt megeszi..

látom hogy beteszi a mikróba.

aztán kiment cigizni, és belestem a mikróba....

egér ürülék volt benne, és csak úgy tányér nélkül tette be a pizzaszeletet !!!!!

azt hittem felrobbanok!!!!!!!!!!!!!

úgy kivágtam a pizzát a kutyának hogy csak úgy nyekkent..

anyós észre sem vette, nem szóltam semmit, de amikor felébredt a gyerek fogtuk magunkat és eljöttünk mindannyian, férjem is..

ha nem látom meg hova teszi a kaját tuti oda adja a lányomnak..

képes volt betenni a redvás mikróba a pizzát.

nem tudom felfogni, azt hittem van annyi esze hogy tányérra teszi, de nem..tudja ő is hogy kosz van nála és mégis..

és azért nem én tettem el a kaját mert akkor beszólt volna hogy ne nyúlkáljak az ő házában..

szóval ennyi... ti hogy reagáltatok volna, vagy mit csináltatok volna??

még mindig ideges vagyok !!!!!

és úgy döntöttünk, hogyha megkérdezi miért nem megyünk majd hozzá mostanában, a férjem megmondja neki hogy amíg nem takarít ki és nem lesz rend nem megyünk...

lesz hatása vajon?

2012. máj. 2. 21:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Azért ne keverjük már össze azt, hogy ahol egér van ott kosz is van!!! Nálam makulátlan tisztaság van, szinte rendmániás vagyok, mégis minden ősszel valahol bejönnek az egerek. Harcolunk is velük rendesen olyankor. A város szélén lakunk, mellettünk rét van és nem lehet kikerülni, hogy bejöjjenek :( De nincs kosz azért! Mondjuk a mikroba még soha nem ment bele. Szerintem sem egérszar volt kérdező, inkább valami ami hasonlított rá. De ez azért elég kényes téma. A legegyszerűbb, ha nem mentek, hanem anyósod megy hozzátok. Segíthettek kitakarítani, de aki ennyire rendetlen, koszos az nem fogja megtartani a rendet és pár nap alatt ugyanolyan kosz lesz nála. :(
2012. máj. 3. 11:00
 12/13 A kérdező kommentje:

egérürülék volt, mert egércsapda is van a házban,..

eddig nem láttam a mikróban kakit, csak most.

és nem szokott se sütni, se főzni ha már csokidaráról beszélünk..

és állandóan én takarítok mikor ott vagyunk nála, mert ő nem képes, addig játszik a lányommal,

de most 35 hetes kismama vagyok, és ha nem gond nem akarok elkapni semmi redvát..

csak ezzel akarom rábírni hogy nem megyünk, hogy hátha kitakarít.

köszi a válaszokat.

2012. máj. 3. 18:04
 13/13 anonim ***** válasza:

Férjed mit szól, mi az egészről a véleménye? Kedves mama mindig ilyen volt? Férjed is ebben nőtt fel?

Agyam eldurran nekem is a sztorid alapján.

2012. máj. 5. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!