Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adhatok a 2 hónapos babámnak...

Adhatok a 2 hónapos babámnak egyszer-kétszer fél glicerines végbélkúpot (2 g-os) ha nem tud kakilni? Ti adtatok a babátoknak?

Figyelt kérdés
Ezt adták a gyógyszertárba,de olvastam a tájékoztatóját,hogy 3 éves kórtól lehet fél kúpot adni!
2009. jún. 23. 15:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nem adtam neki sose,inkább próbáld ki a cukros kamillateát.
2009. jún. 23. 15:39
 2/7 anonim ***** válasza:
en gyerekeknek valo glicerines kupot vasaroltam es azon nem irta, hogy 3 evestol lehetne csak adni. ha nem tud kakilni a babam akkor en szoktam neki adni egyet, abbol csak kicsi olvad ezert kicsi szivodik fel csak, mert ugyis kinyomjak. par orara ra meg van a hatasa. szerintem adj neki nyugodtan, ne vard meg amig mar nagyon faj a hasa es erolkodik
2009. jún. 23. 15:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Vegyél szélcsövet, vagy dugj be lázmérőt, attól nekünk mindig beindul a kaki.
2009. jún. 23. 15:42
 4/7 anonim válasza:
Az attól függ ,hogy már mennyi ideje nem volt széklet.Én nem hiszem,hogy az anyatej,vagy a tápszer akkora szorulást okozna.Szerintem mindenképp hívd fel a védőnőt vagy az orvost!A kúp még lehet,hogy nagyon megterhelné a beleit,erős ingert vált ki.
2009. jún. 23. 15:42
 5/7 Kriszta66 ***** válasza:
Én csak adni akartam ,de végül nem kellet. A védönöm csak negyedet mondott. Szopizik a babád mert akkor lehet hogy azért nekünk is vot hogy 5 napig se volt .de ez a szopizos babáknál normális . Ha egy hétig nincs akkor kell adni valamit . A cukros kamilla teát probáltad ?
2009. jún. 23. 15:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Anyatejes kisfiam nem egyszer volt, hogy 8 napig nem kakilt. Egyszer kellett neki kúpot adni, csak egy felet, de annyira sírt tőle, többet nem adtam, hanem jól megtornáztattam. Szülés után én is kipróbáltam a kúpot, de rettentően meg görcsöltetett. Biztos azért sírt ő is.
2009. jún. 23. 16:01
 7/7 A kérdező kommentje:
A cukros kamillateát próbáltam és semmi!
2009. jún. 24. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!