Mikor változik ez meg?! Már majdnem 5 hónapos a kisfiam, aki CSAK Anyatejes! Éjjelente 4-5-ször ébredünk.
Figyelt kérdés
Igazából csak mocorog, soha nem sírt még egyszer sem éjjel. Én kiveszem, mellre teszem és alszik is már tovább. Az egész "procedúra" max. 5 perc, de mégis fárasztó. Jó ez így? Mit csináljak másképpen?2009. jún. 23. 14:31
1/12 anonim válasza:
Biztos hogy azért mocorog éjjel, mert éhes? Lehet hogy ha hagynád egy kicsit, akkor visszaaludna és nem is kérne enni! Egy próbát megér!
2/12 anonim válasza:
Miért veszed ki ha nem sír? Minket sem kap ki senki éjjel az ágyból amikor egyik oldalunkról fordulunk a másikra! Ráadásul így hozzá fog szokni ahhoz, hogy egyet mozdulok és anyu már ott van. Szerintem ilyenkor csak figyeld meg, hogy mit csinál, lehet, hogy magától visszaalszik.
3/12 anonim válasza:
Ha fárasztó, akkor próbáld meg ritkítani az éjszakai szopikat. Minden 2. ébredéskor szoptasd csak meg, a többi esetben várj egy kicsit, mikor mocorog, lehet, hogy nem is sírna és visszaaludna. Ha sír, próbáld meg simogatni, más testhelyzetbe fordítani stb., vagy adj neki inni.
4/12 anonim válasza:
Nálunk a cumi vált be! Esetleg próbáld ki azt, hogy este mikor hallod hogy felébred, add oda neki a cumit! Nekünk segített!:)
5/12 anonim válasza:
egyet értek az elsővel. Miből gondolod, hogy éhes? Hagyd aludni. Ha éhes majd szól. A gyerekek egyébként is mozognak álmukban. Lehet, hogy ő is kipihentebb lenne, ha nem "keltenéd fel" 4-5-ször éjszaka.
6/12 anonim válasza:
megint 14.37
Lehet, hoyg simán átaludná az éjszakát. Az enyémek kb 2 hetes koruktól végigaludták. Ha a tiéd sem sírt eddig, akkor lehet, hogy ő is jó alvó lenne.
7/12 A kérdező kommentje:
Próbáltam cumival, simivel, de csak ideig-óráig alszik vissza. Ez kb. azt jelenti, hogy míg cicit adok neki alszik 2 órát egyhúzomban, viszont ha csak az előbbivel próbálkozom fél óra múlva kezdődik minden előlről....Imádok szoptatni, Imádom a Kisfiam, csak piszok fáradt vagyok.
2009. jún. 23. 14:45
8/12 anonim válasza:
hát akkor vagy szoptatsz tovább és fáradt leszel vagy este adj neki valami kiegészítőt. attól mert este kapna tápot attól még senki nem vonja kétségbe a fiad iránti imádatot és jó anya leszel.
ennek igy nem sok értelme van ( az éjszakákra gondolok)
9/12 anonim válasza:
Szia kedves "sorstárs". Dettó ugyanez mindenben. 15.-én volt 5 hónapos a kicsi fiam, és 2 óránként kelek vele éjszaka. A védőnőm nagyon kedvesen megjegyezte, hogy pedig már nem kéne neki, agyjak neki cumit vagy vizet. De ez nem válik be, ugyanis ő éhes. Van amikor 5 perc alatt visszaalszik, és van hogy fél órán keresztül egyfolytában nyeli a tejcit. Hát már én is nagyon fáradt vagyok, alig alszom amióta megszületett (előtte meg a wc-re járkálás miatt ). Imádom őt, és addig szoptatom amíg lehet. A barátnőm másfél éves kisfia még mindig kel 2*3* és issza a bolti tejcit.Mikor született a kisfiad?
10/12 anonim válasza:
Mennyit eszik a gyerek és milyen időközönként? mert szerintem itt van vmi hiba a rendszerben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!