A védőnőm szerint minden új étel bevezetésekor először magam készítsem el, és csak utána az üvegesek. Mindenki így csinálja / csinálta?
Nahát én nem mindnt úgy vezettem be. Bizony volt olyan, amit üvegesből kóstolt először (pl. cukkini, őszibarack, sárgabarack, szilva), hiszen ha nincs szezonja, akkor elég nehézkes lett volna nekem elkészíteni. A fagyóban sincs minden. Illetve az őszibarackot először úgy próbáltam volna, hogy a tavalyi saját termésből vettem ki a fagyóból, de borzalmas íze volt már, teljesen kifagyott. Naná, hogy a babám nem ette meg, én sem.
Semmi hátrányával nem találkoztam annak, hogy üvegesekből is kóstolt először.
De bezzeg a céklát nem győztem készíteni neki:)
Egyetértek az utolsó válaszolóval hiszen a kóstoltatásnál pont az a lényeg hogy első nap csak picit adsz a babának és akkor minden nap emeled az adagot míg végül megszokja.Akkor hogyan készítsd el te magad minden nap egy sárgarépa karikával többet főzől vagy hogyan?:))
Nekem egyébként pont az ellentettjét mondta a védőnő hogy ha lehet inkább üvegeset adjak a babámnak mert abban nincs vegyszer viszont amit a piacon veszel ki tudja mivel permetezik. Na mindegy nem kell mindenben a védőnőre hallgatni nem szentírás amit mondanak ahogy te gondolod úgy csináld elvégre te vagy az anyja, nem igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!