Mi a titka annak, hogy végig tudják aludni az anyatejes csecsemők az éjszakát végre?
Figyelt kérdés
Az én lányom nemhogy ritkábban, de egyre sűrűbben ébred fel. Pedig próbáltam, hogy esti cici előtt háromnegyed órával pépes gyümit adok, hogy tele legyen a pocija. Azt is próbáltam, hogy miután ő elaludt, és amikor mi ágyba megyünk, még egyszer megciciztetem, hogy még később ébredjen cicizni. Mit tehetek?2009. jún. 23. 13:39
1/6 anonim válasza:
szia, az én babám 3 hónapos. 6 hetes kora óta alussza végig az éjszakát este 10től reggel 8ig. minimum.
8kor, 12kor, 15kor, 18kor, 20kor kajál. plusz minusz fél óra. 22kor beveri a szunyát, és 22:50kor még beosonok hozzá, és megetetem álmában. nálunk ez működik. ha nála nem működik, akkor nem elég érett még a gyomra az éjszaka átalvására.
2/6 anonim válasza:
szia!
a kislányom 5 hetes korától végig alszik este 8- reggel fél 7-ig
Nem tudom mi a titka, legfőbbként a gyerkőc érdeme szerintem
3/6 anonim válasza:
Jó nektek! Az én kislányom 7,5 hónapos, de minimum egyszer, de inkább többször ébred szopcsizni. Nem hiszem, hogy éhesen fekszik le. Már adtam neki tejpépet, gyümit, főzeléket és ugyanúgy kelt. Azt mondják megszokás, de szerintem akkor nem enne hajnalban. Ja, az álometetés nekem sem jött be. Még egy szobában alszunk, de 1-2 hét és kész lesz a szobája. Azt mondják, akkor talán könnyebb lesz. Bár biztos lesz néhány hisztisebb éjszakánk. Barátnőm szerint 5 percig hagyni kell sírni,majd megnyugtatni.Utána kimenni. Majd 10 percig egyedül + pár percig nyugtatni, majd 15 perc és újra nyugtatni. Azt mondja 2-3 ilyen éjszaka és átalusszák. Nekem eddig nem volt szívem, bár mi MÉG 1 szobában alszunk... Nektek hátha könnyebb lesz! Kitartás! A lényeg, hogy nem vagy egyedül. :-D
4/6 anonim válasza:
Szerintem ezt gyerek válogatja. Nem lehet erőltetni.Én babám kb. 2 hónapos korától aludja át az éjszakát, magától. Bár mostanában rájött, hogy egyre korábban kel reggel, de nem tudom, mit csinálhatnék vele. Szerintem légy türelmes, végül is örökké csak nem kelhet fel éjszaka.
5/6 anonim válasza:
szerintem is babafüggő.Az első fiam 8 hós koráig kelt fel éjjel 1-2x szopizni.a kicsi 7 hetes korától átaludta az éjszakákat este 10-től reggel 9-10-ig simán aludt.Semmi praktika nélkül.Mondjuk a picit későn vittük fürcsizni 9-1/2 10 között,így este 10-kor evett utoljára!
6/6 anonim válasza:
Kb. 6-7 hetes korától heti 2-3 alkalommal átalussza az éjszakát kb. 11-től reggel 6-ig. Sajna az anyatej nálunk éjjeli alvás szempontból nem jött be, ezért estére tápszert kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!