Emeletes házban lakók! Ti hogyan oldottátok meg ezt? Bővebben lent.
Pontosan úgy vagyunk, ahogy ti. :) Én külön-szoba párti vagyok amúgy is, meg kell szoknia, persze nem erőszakkal, de ha már az elején beleszokik a saját kis környezetébe, később nem kell bajlódni az átszoktatással.
Bébiőrünk van, megy egész nap.
Utazóágyunk is van lent, de nem altatás céljából, inkább tároló. :) Napközben is fent altatom, egy légtér a nappali, konyha, étkező, zajonganék a konyhában, felébreszteném. És az is külön jó nekem ebben, hogyha fáradt a fiam (napközben a nappaliban játszunk), akkor megy a lépcsőhöz, és mutat fel, hogy most már menne. 13 hónapos egyébként.
neki is jobb a külön szoba,hidd el. legyen légzésfigyelője és babaőre. ne szaladgálj fel h nézegesd mert csak megzavarod :) nyuginyuginyugi!!! :))
a lenti járóka viszont nem árt,mert ha ébren van,ne az ágyában legyen,jó ha minél előbb megszokja,h az ágy az alvásé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!