Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Még pelenkás kislányodra adsz...

Még pelenkás kislányodra adsz polót szoknyával, vagy sima kisruhát body nélkül?

Figyelt kérdés
Ha igen, a pelus nem csúszik le? Vagy kisbugyit adjak a pelusra? Köszi!
2012. máj. 1. 15:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Én nem azért adok a pelusra bugyit vagy eleve olyan szoknyát, ami bugyis, hogy megtartsa a pelust, hanem mert számomra higénikusabb... Én nem szeretem, ha a földön a porba, homokba lecsücsül egy szál pelusba... És ha tele lesz, akkor a HUggies is enged a feszességéből... Mi általában azt használunk.
2012. máj. 1. 19:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem adok a pelenkázta bugyit. Ha sok benne a pisi, lóg, cserélem.

Pár rucihoz van bugyink, de az sem feszes, buggyos, csakndísznek van.

Szerintem mindeggy hogy bugyiban, vagy pelenkában ül a homokba, a fűbe, mikor haza érünk gyors tusolás.

2012. máj. 1. 19:51
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszi a vàlaszokat. Mi pamperst használunk, teljesen jó. A másfélévesem viszont amint hozzáfér szedné le magáról a pelust, a másik meg engem is zavar ha csak pelusban ül a homokban, mászókázik.

Szóval köszi. Ki így ki úgy én a bugyira szavazok.

2012. máj. 2. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!