Honnan tudom hogy "sima" szokásos hasfájásról van szó vagy esetleg allergia?

Nem feltétlenül kell hogy más tünet is legyen.
Nálunk a tejfehérje allergiát kizárólag a hasgörcs jelezte, de az annyira durva volt, hogy hiába volt első gyerekem, éreztem, hogy ez nem egy "szimpla hasfájósság."
Este héttől hajnali 1-ig üvöltött, 6 héten át minden este. Vigasztalhatatlanul, semmilyen praktika nem használt.
Ő anyatejes volt, ekkor próbáltam ki a teljes tejmentes diétát, egy nap múlva mintha elvágták volna az egészet, nyugodt baba lett.
Ha nekem becsúszott egy ici-pici tejet vagy tejszármazékot tartalmazó étel (pl. megettem egy kiflit-ami "tejes kifli"), akkor ahhoz képest hogy megettem 24 óra múlva másfél-két órányi üvöltés volt. Később már ha üvöltött, abból számoltunk vissza, hogy mit is ettem...
De arról sejtelmem nincs, hogy tápszeres babánál ezt hogy lehet megállapítani, mert mindegyik tápszer tehéntej alapú, a HA-s is csak feldolgozási technikában más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!