Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Még pelenkás kislányodra adsz...

Még pelenkás kislányodra adsz polót szoknyával, vagy sima kisruhát body nélkül?

Figyelt kérdés
Ha igen, a pelus nem csúszik le? Vagy kisbugyit adjak a pelusra? Köszi!
2012. máj. 1. 15:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
A kisbugyi fönntartja a pelust. Én most pólót adok vagy nagyon mini ruhácskát rövid nacival.
2012. máj. 1. 15:06
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Enyém 2 éves, még pelusos. Ha csak szoknyácskát adok rá, akkor vagy olyat, ami bugyis, vagy kis bugyival. Persze csak ha megyünk valahova, bent a lakásba maradhat csak pelusba is. :)
2012. máj. 1. 15:06
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszi!

Akkor beszerzek holnap pár kisbugyit, lassan úgy is meg akarom próbálni a pelusnélküliséget, ahhoz úgy is kell. Itthonra nem bonyolítom, csak megyünk el, és van jónéhány szép kis felsője. A hűvösebb időben hosszú ujjú body fölé adtam, de ehhez azért már nagyon meleg van. Alulra leggingset kap.

2012. máj. 1. 15:10
 4/13 anonim ***** válasza:
71%
De mégis mitől csúszna le a pelus? Hacsak a gyerek nem rángatja le magáról, ez nem lehet probléma. Persze nem tudom, milyen pelust használtok, de én gyakran adtam rá csak pelust a szoknya alá és nem volt soha gond.
2012. máj. 1. 15:21
 5/13 anonim ***** válasza:
89%

Gabka, nem arra gondolnak, hogy elhagyja a baba a pelust, hanem a pisitől elkezd lógni.

pl. a pampers tipikusan olyan pelus amihez kell valami a mi megfogja, különben egy kis pisitól a térdéig lóg :)

2012. máj. 1. 15:31
 6/13 anonim ***** válasza:
40%
Hát akkor nem kell olyat venni. :-))) A pampers amúgy is egy elég brutál rossz márka, mindent átenged, büdös, a térképről le lehet vele kergetni. :-( Huggies-t használunk, még nem volt ilyen tapasztalatom soha.
2012. máj. 1. 15:34
 7/13 anonim ***** válasza:
51%

Nekem is fura, hogy bugyi tartsa fenn a pelust. Ha mar log, ugy tele van, akkor ki kell cserelni, nem bugyival odafogatni.

Nekunk meg sosem csuszott igy le egyik sem.

2012. máj. 1. 15:56
 8/13 anonim ***** válasza:
57%
:DD Hát ez az, ha tele a pelus, ki kell cserélni :)
2012. máj. 1. 16:06
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
érdekes,nekem semmi bajom a pampers-szel,nekünk a huggies volt annyira undorítóan rossz,h asszem a felét ki is dobtam:) és a pampers sem lóg térdig,megszívja magát,persze,pár óra alatt,de én mondjuk cserélem 3-4óránként,és simán nem gáz szoknyával,ruhával.(1évesen)
2012. máj. 1. 16:44
 10/13 anonim ***** válasza:
52%
Ma egy blúzban és kis szoknyában vittem ki a lányom,volt vagy 35 fok,nem adok rá ilyen melegben bodyt,csak bentre.Van olyan ruhácskája is amihez van kis bugyi is,az nagyon édes,de e nélkül sem csúszik le a pelus,nem is értem ,hogy mitől csúszna le,hiszen a tépőzár fogja rendesen.Mi egyébként Babylove pelust használunk.
2012. máj. 1. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!