Mi véleményetek a Pop-In Aio (vagy más mosható All In One) pelenkáról?
Saját tapasztalatokra lennék kiváncsi.
Ebből mennyire van ténylegesen szükség?
Tényleg kell 20 db (honlapon ezt írják,de hát kitudja)?
Mit gondoltok? Megéri az árát? Jobb mint az eldobható pelenka?
Köszi előre is :)
Nekünk van, nagyon szeretjük. :)
Mindenképp jobb az eldobható pelenkánál, mert sokkal természetesebb, puhább a tapintása.
Az, hogy kell-e 20 db, az szerintem függ attól is, hogy milyen gyakran mosod, és hogy hányszor kell majd a babádnak pelenkát cserélni (mert pl. az első gyermekem egy nap többször is kakilt, míg a második csak kétnaponta). És attól is függ, hogy milyen évszak van, milyen gyorsan szárad a pelus (nyilván nyáron a napon és télen a radiátor/kályha/konvektor mellett gyorsabban, de ősszel, amikor már nem fűtünk, de mg nincs is olyan jó idő, hogy hamar megszáradjon kint, akkor ugye jóval több idő).
De ha átlaggal számolunk:
egy nap alatt 6-7 pelus használódik el. Ez két nap alatt 12-14 pelus, három nap alatt 18-21. Tehát ha kevesebb, mint 20 pelenka van, akkor kétnaponta kell mosni. Tehát kimosol kb. 12 pelust. Tegyük fel, hogy lassan száradnak az idő miatt. Tehát 1 nap kell a száradáshoz. A száradásos napon is kell legalább 4-5 pelus, de inkább 6-7. Így ki is jön a 20. Szóval szerintem kell annyi, nekünk kellett.
Az árát nagyon megérte, nagyon elégedett vagyok vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!