Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinál a 6-7 hónapos babátok?

Mit csinál a 6-7 hónapos babátok?

Figyelt kérdés
Úgy értem ül már? forog? stb... Napközben mit szoktatok csinálni? Játszi, séta?
2012. ápr. 30. 15:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Kisfiam 7 hósan forgott hasról-hátra és vissza is. Stabilan ült ha felültettem (tehát nem dőlt el), de magától felülni csak 8,5 hósan ült fel. Eljátszott bármivel amit a kezébe adtam . Együtt főztünk (a pulton volt a hordozóba), én meg főztem. Na meg nagyokat sétáltunk napi 2x.
2012. ápr. 30. 15:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

6,5 hónapos a fiam, még nem ül, illetve ha az ölemben van, felhúzza magát, de egyébként nem tud stabilan ülni. Forogni forog, már könnyedén. Kúszni sem tud még.

Nagyon sokat van a játszószőnyegén, jól eljátszik egyedül, de persze sokat játszom vele én is.

Sétálni 1-szer biztos szoktunk 1,5 órát, de van hogy többször vagy többet.

2012. ápr. 30. 15:50
 3/3 A kérdező kommentje:

Akkor nem vagyunk elmaradva... Tudom minden baba más tempóban fejlődik, csak úgy érdekel, kinek mit tud már...

Az én kisfiam is forog ide-oda, tengelye körül is. Pár másodpercig egyedül meg is ül, aztán mint 1 zsák krumpli... eldől :D

Eljátszik magában is, de én is szoktam vele sokat lenni.

Kúszni próbál, de még nem nagyon sikerül neki :P

A napközbeni sétát most már csak estefelé ejtjük meg, annyira meleg van... :)

2012. ápr. 30. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!