BUDAPEST VONZÁS KÖRZETÉBEN, PEST MEGYÉBEN HOL LEHET INGYEN, NAPIJEGY VÁLTÁSA NÉLKÜL HORGÁSZNI? ( pontos cím, vagy gps koordináták is kellenének. ) kisgyerekesek vagyunk. Bőv. Lent.
Kisgyermekesek vagyunk, nem a fogás a lényeg hanem hogy kicsit kiszabaduljunk innen a meleg/forró városi levegőből.
Sajnos anyagi helyzetünk miatt nem engedhetjük meg magunknak a több ezer forintos napijegy kiváltását...
Segítségetek előre is köszönjük!
férjem nagy horgász. én egyetlen egy helyet tudok, az csillaghegyen van...
merre felé laktok?
amúgy van engedélyetek?
akkor szerintem ne is horgászcuccal induljatok neki, csak botra kössetek damilt, csalit, így nincs az az ellenőr aki megbüntetne titeket ;)
Római partra is lemehetettek akár, ott a hekkesnél van egy kis játszótér is, fagyizó, lángosos.
Csillaghegyen a Márton utca legvégén van a kistó, illetve kacsaúsztató, a környékbeliek etetik a kacsákat, nagyon barátságosak :) kutyák nem mehetnek a környékre (elméletileg), ezért kicsit szabadabban tud rohangálni a gyerek a pici park részen.
mehettek a kopaszti gátra is, ott is van játszótér, nagy park, horgászni is lehet a gát végénél :)
most így több helyet nem tudok ahova be lehet menni jegy nélkül.
illetve gödön vannak még tavak, ott szerintem ingyen is lehet horgászni, de ebben nem vagyok biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!