Mennyire igaz ha kemeny a mell sok tej van benne?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 30. 12:58
1/6 anonim válasza:
csak be ne csomosodjon mert ha vágni kell az nagyon fáj és rossz:(ha sok a tej és a baboca nem gyozi fogyaztani akkor fejni.
2/6 A kérdező kommentje:
eppen ellenkezoleg olyan puha lagy a mellem hogy csodalkozok mit sziv belole a gyerekem:(
2012. ápr. 30. 13:23
3/6 anonim válasza:
Amikor először belövell a tej, akkor a legkeményebb a mell, aztán egyre inkább nem lesz kemény akkor sem, ha egyébként sok a tejed. Ez megtévesztő lehet és azt hiszed, hogy fogy a tej, pedig csak a mell alkalmazkodik a megnövekedett "teherhez" és már nem feszül annyira. Lehet, hogy nem valami szakszerűen fogalmaztam meg, de én valahogy így hallottam. Nekem egyébként 3 hónappal a szülés után már nem nagyon volt kemény soha, pedig két babát is szoptattam, sőt egyikük még most is szopik pedig már 14 hónaposak.
5/6 anonim válasza:
Nálam ez volt, kemény volt,de sajnos nem is tudott/akart szopiznia fiam,így 2 hetes volt mikor begyulladtak,fejnem kellett,és próbáltam szoptatni, be is lázasodtam,nem kaphattam antibiotikumot,mert arra vagyok allergiás amit szoptatás alatt kaphattam volna,3 nap alatt lement a gyulladás,de szörnyű volt,és kemény is,mikor vizsgáztam nap végére is iszonyatosan kemények voltak,viszont mire 3 hónapos lett elapadt,és egyre puhább lett a mellem,mikor nagyon puha volt már sajnos semmi sem volt benne :(
6/6 Snapette válasza:
Nekem kb a negyedik hónapban szülés után nem keményedett többet a mellem, és vissza is tért az eredeti méretére, ennek ellenére még mindig szoptatok, és lányom már egyéves múlt. Csak akkor lesz egy kicsit kemény, mikor éppen szopizik, és elindul a tej, de ennyi. Nem hiszem, hogy a későbbiekben is igaz, bár az elején tény, hogy kemény lesz, mikor 'tele van'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!