Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kellene kitamasztva ültetnem...

Kellene kitamasztva ültetnem a majdnem 7 honapos babam?

Figyelt kérdés
Megprobaltam, hogy mennyire tud ülni, ha leteszem a földre. Dölne elöre, (szinte ra akar hajolni a labara) ezert inkabb visszafektettem. Ölben egyenes hattal ül. Gond lehet vele vagy ez normalis? Varjam meg mig magatol felül, addig kitamasztva se ültessem?

2012. ápr. 28. 22:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze hogy ne ültesd, azért dőlt előre, mert még nem elég erősek a hátizmai hozzá. Az öledben támasztod őt, azért tünik úgy, hogy egyenesen ül. Majd eljön az ő ideje, amikor már fel tud ülni egyedül, addig nem kell erőltetni.
2012. ápr. 28. 22:18
 2/6 anonim ***** válasza:
NE!!!!!Ő még nem akar ülni, nem elég erősek az izma.Hidd el nekem majd mindennek itt lesz az ideje.A te babád ilyen tempóba fejlődik!Nem szabad erőltetni semmit!!Többet árt, mint használ...
2012. ápr. 28. 22:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem szabad ültetni,az én babám 11 hónaposan ült meg stabilan.
2012. ápr. 28. 22:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben egyetértek az előttem szólókkal. Amíg nem tud magától ülni, NEM szabad ültetni!
2012. ápr. 28. 22:51
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi szepen, akkor csinalom ugy, ahogy eddig. Csak elgondolkodtam, h vele egyidös babak tök szepen ülnek kitamasztva, az enyem meg eldöl.
2012. ápr. 28. 22:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne!Kit érdekel más gyereke,mindenki másképp fejlődik.Az én kislányom nagyon sokáig nem tudott egyedül ülni,más hasonló korú babák meg igen,de,mászni,és járni sokkal elöbb tudott,mint a többi baba,aki vele egyidős.
2012. ápr. 29. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!